Bağlanılan Hatırlatmalar

• Transformers Sonuçları: 07 Aralık 2009

Gönderen Konu: Hasbro - Ödüllü Yarışma (Transformens)  (Okunma sayısı 22693 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
Ynt: Transformers Karakter Ödüllü Yarışma
« Yanıtla #70 : 12 Kasım 2009, 19:20:26 »
İşte 0 saniye böyle oluyor asiceylan. Yani bildiğimiz saniye değil bu bitirme saniyesi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 12 Kasım 2009, 20:26:18 »
Malesef 'bence' cevapların verilmesi hiç uygun olmadı.

cevapları veren benim. doğal olarak bunu da üstüme alındım  ama size bu konuda katılmıyorum.sitede yeniyim sanırım  burada amaç paylaşım bu sebeple bende cevapları paylaşayım dedim.eğer cevap verilmeyecekse  o zaman hiçbir şekilde bu konuya özel değil başka konulardada cevap açıklanmasın herkes kampanyayı yazsın çekilsin. bulan bulur bulamayan bulamaz şansına küssün

Çevrimdışı merzey

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 12 Kasım 2009, 20:38:36 »
gloom4u

ben daha önce de yazmıştım kazanırsam sayende kazanıcam diye. :) cevaplar benim için çok iyi oldu.tekrardan teşekkür ederim. ::) :)

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 12 Kasım 2009, 22:19:28 »
cevapları veren arkadaş saolsun...
25 kişi adına katılım yapan arkadaş tüm ümitlerimizi yıktı :)
yaptın bari yazma çok abartılı buluyorum 1,2 tamamda 25 ne Arkadaşım... :)
...

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #74 : 12 Kasım 2009, 22:22:11 »
Acaba kime verecekler hediyeyi  bende 25 tane 0 saniyede yaptım  Çocuklar sevinsindiye bBu durumda 50 Kişiyi geçecek kazanlar

ne yani senin çocuklar sevinsinde burdakiler üzülsün mü.. :D :D

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #75 : 12 Kasım 2009, 22:40:51 »
Acaba kime verecekler hediyeyi  bende 25 tane 0 saniyede yaptım  Çocuklar sevinsindiye bBu durumda 50 Kişiyi geçecek kazanlar

Ben mi çok iyimser düşündüm, bilmiyorum.
"Bu durumda 50 Kişiyi geçecek kazanlar" diyerek sanıyorum arkadaşımız eşit doğru cevap sayısında ve süresinde bulunan kişilerin de kazananlar listesine dahil olarak kazanılacağını düşünmüş. Yani demek istediğim 10 tane 1., 9 tane 2. gibi. Bu durumda da kazananların 50 kişiyi geçeceğini düşünmüş. Yarışma kuralları aşağıda. 3. madde maalesef arkadaşımızın düşüncesinin kurallara aykırı olduğunun bir ifadesi. :(

*Yarışmaya birden çok kez katılınabilir.
*Birden çok katılımlarda yüksek olan cevap sayısı, eşit doğru cevap sayısında daha kısa olan tamamlama süresi dikkate alınacaktır.
*Eşit sayıda ve sürede doğru cevabı verenler arasında daha önce katılan öncelikli olacaktır.
*Hediye edilecek fügür çeşidini yarışmacı seçemez.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #76 : 12 Kasım 2009, 22:52:08 »

Ben mi çok iyimser düşündüm, bilmiyorum.
"Bu durumda 50 Kişiyi geçecek kazanlar" diyerek sanıyorum arkadaşımız eşit doğru cevap sayısında ve süresinde bulunan kişilerin de kazananlar listesine dahil olarak kazanılacağını düşünmüş. Yani demek istediğim 10 tane 1., 9 tane 2. gibi. Bu durumda da kazananların 50 kişiyi geçeceğini düşünmüş. Yarışma kuralları aşağıda. 3. madde maalesef arkadaşımızın düşüncesinin kurallara aykırı olduğunun bir ifadesi. :(

*Yarışmaya birden çok kez katılınabilir.
*Birden çok katılımlarda yüksek olan cevap sayısı, eşit doğru cevap sayısında daha kısa olan tamamlama süresi dikkate alınacaktır.
*Eşit sayıda ve sürede doğru cevabı verenler arasında daha önce katılan öncelikli olacaktır.
*Hediye edilecek fügür çeşidini yarışmacı seçemez.

yok yok öle düşünmüş olmalı, maalesef kuralları  okumamak alışkanlığımız..

Dehsetim.Ben

• Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : 12 Kasım 2009, 23:06:42 »

cevapları veren benim. doğal olarak bunu da üstüme alındım  ama size bu konuda katılmıyorum.sitede yeniyim sanırım  burada amaç paylaşım bu sebeple bende cevapları paylaşayım dedim.eğer cevap verilmeyecekse  o zaman hiçbir şekilde bu konuya özel değil başka konulardada cevap açıklanmasın herkes kampanyayı yazsın çekilsin. bulan bulur bulamayan bulamaz şansına küssün

devlet sırrı değil bu az birşey uğraşan herkes bulur cevapları, ama resimler ekrana tam gelmeden süre başlamıyor, herkesin elince cevap olduğu için sırasıyla şıkları 0 saniyede cevaplar ve ilk sıraları kapar, 25 tane katılım yaptım diyor arkadaş (sözünden öyle anlaşılıyor) benim demek istediğim eğer cevaplar olmasaydı kim hızlı yaparsa ödülüde o kazanacaktı ama şimdi işler değişti ilk başlarda cevapları arayıp uğraşan arkadaşlar süre kaybettiği için  büyük ihtimalle ödül kazanamayacaklar emekleri boşa gitmiş olacak.

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #78 : 12 Kasım 2009, 23:30:26 »

cevapları veren benim. doğal olarak bunu da üstüme alındım  ama size bu konuda katılmıyorum.sitede yeniyim sanırım  burada amaç paylaşım bu sebeple bende cevapları paylaşayım dedim.eğer cevap verilmeyecekse  o zaman hiçbir şekilde bu konuya özel değil başka konulardada cevap açıklanmasın herkes kampanyayı yazsın çekilsin. bulan bulur bulamayan bulamaz şansına küssün

Bence bu forumda üyelerin birbirleri ile olan paylaşımları ve yardımları son derece güzel bir şey. Sadece paylaşım ve yardımlar demek değil ki sadece cevaplar. Teknikler, yanlış yapanlara doğru yapmaları için bilgiler, anlayamayanlara anlamaları için verilen bilgiler, tavsiyeler veya yöntemler. Yani burada güzel ve iyi olan her şey paylaşılmalı bence. İlk 50 kişi, 100 kişi veya 50., 100.. Burada zaten öncelikle kampanyaları paylaşıyoruz arkadaşlar. Kampanyaları paylaşıyoruz ki kazanalım veya kazandıralım. Burada şansımızı deniyoruz. Ben kaybetmişim fakat bir arkadaşım kazanmış. Sevineceğim tabi. Ben kazanmışım o kaybetmiş, benim kazandığıma sevinecek tabi. Kazanılan şeyin küçüğü veya büyüğü hiç önemli değil. Kimse zorlanmıyor paylaşacaksın diye. Kimse de zorlamıyor paylaşmayacaksın diye. E o zaman kimse kimseye karışmamalı bence.

Hepimize bol şanslar..!
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2009, 23:32:11 Gönderen: YeniSahip »

netteyim

• Ziyaretçi
« Yanıtla #79 : 12 Kasım 2009, 23:42:26 »

ne yani senin çocuklar sevinsinde burdakiler üzülsün mü.. :D :D

durum bu ama bu kampanyadan çoğu arkadaşımız ben dahil yararlanamamış olduk  :'(  :'(
nasip değilmiş deriz olur biter

bi umudumuz her zaman var