Gönderen Konu: Atlasglobal ''ben olsam''  (Okunma sayısı 1053 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
Atlasglobal ''ben olsam''
« : 13 Ağustos 2015, 15:48:53 »
Atlasglobal   5 soruluk bir mini anketle 10 kişiye ödül veriyor.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Üye olmak isteyenler için referans kodu

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Ynt: Atlasglobal ''ben olsam''
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2015, 09:56:34 »
KATILIM KOŞULLARI
1.Atlasglobal’in Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli mikrositesinde düzenlenen kampanya, 10 Ağustos 2015 Pazartesi günü saat 17:00’de başlayıp 3 Eylül 2015 Perşembe günü saat 18:00’da sona erer.
2.Yarışma Atlasglobal tarafından düzenlenmektedir.
3.Kullanıcıların mikrositeye girerek çekilişe katılmaya hak kazanmaları için "Ben Olsam " uygulamasında yer alan 5 soruyu yanıtlamaları ve katılımcı formunu doldurmaları gerekmektedir.
4.Her katılımcı yarışmaya istediği sayıda katılım yapabilir ancak sadece 1 (bir) ödül kazanma hakkına sahiptir.
5.Yarışma sonucunda 5 soruya da yanıt veren katılımcıların arasından Atlasglobal jürisi tarafından çekilişle 10 kişi seçilecektir.
6.Çekiliş sonucunda kazanan 10 kişiye 1 adet Atlasglobal maket uçağı, 1 adet Atlasglobal not defteri ve 1 adet Atlasglobal bloknotundan oluşan hediye paketi verilecektir.
7.Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez. Kazanan katılımcılar 11 Eylül 2015 Pazartesi günü Atlasglobal’in Facebook sayfasında ve mikrositede açıklanacaktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
8.Kazanan katılımcılar ödüllerini yarışma bitiminden itibaren 15 iş günü içinde kargo yoluyla teslim alabilir. Formdaki bilgiler eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmalıdır. Kayıtların doğruluğu için Atlasglobal kayıtları geçerli ve bağlayıcıdır. Gönderim gerçekleştirildikten sonraki teslim süresi, gönderi adresi ve dış etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Teslimat masrafları Atlasglobal’e aittir.
9.Katılımcılar kampanyaya hem Türkiye hem de Türkiye dışından katılabilirler. Ancak kazanmaları durumunda, ödülleri kendi belirledikleri ve Türkiye sınırları içinde bulunan bir adrese gönderilecektir. Kampanyaya yalnızca 18 yaş ve üzeri kullanıcılar katılabilir.
10.Atlasglobal ve ajans, kampanya boyunca kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile, yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranış tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
11.Atlasglobal ve ajans, bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
12.Mikrositedeki katılım formunu doldurarak çekilişe katılan herkes, yukarıda belirtilen tüm kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
13.Atlasglobal gerekli olduğu durumlarda, herhangi bir zamanda kampanyayı geri çekme ve sonlandırma hakkını saklı tutar.
14.Katılımcılar, Ben Olsam kampanyası kullanımı sırasında, bu tür kayıp veya aksaklıklar (sınırlama, özel veya dolaylı kayıplar dahil olmak üzere) ile ilgili Atlasglobal’e karşı ileri sürülen hiçbir iddiada bulunamayacaklarını peşinen kabul ederler.

15.Ben Olsam kampanyasının kullanımı veya katılımı sırasında, kullanıcılar Katılım Koşul ve Şartları’nın bağlayıcılığını kabul ederler. Atlasglobal, Katılım Koşul ve Şartları’nda kampanyanın kalitesini arttırmak için gerekli görülebilecek geriye dönük değişiklik ve düzenleme yapma hakkını saklı tutar. Atlasglobal tarafından yapılacak bu tür bir değişiklik veya düzenleme, hukuka aykırı, kullanıcı aleyhine olacak veya rızayı aşar şekilde yükümlülük getirecek şekilde olamaz.
16.Atlasglobal kullanıcılardan gelen bilgilerin kullanımını saklı tutar.
17.Yarışmaya katılan herkes, kampanya şartlarını, gizlilik politikasını ve katılım koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır.
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin