Gönderen Konu: www.lockerz.com-kazandırıyor  (Okunma sayısı 95842 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Blackrons

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: www.lockerz.com-kazandırıyor
« Yanıtla #320 : 12 Şubat 2010, 01:13:01 »
deal extreme gerçekten çok ucuz ve güzel bi site.

demari

• Ziyaretçi
« Yanıtla #321 : 12 Şubat 2010, 14:23:38 »
arkadaslar paypala onceden uye olmak gerekiyormu onu almak icin?
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2010, 23:52:40 Gönderen: demari »

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #322 : 14 Şubat 2010, 16:45:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaslar paypala onceden uye olmak gerekiyormu onu almak icin?

Hayır, 25 dolar aldığın zaman paypal hesabı açıp alabilirsin. Lockerze kayıt oldugun e-mail adresi paypala kayıt oldugun e-mail adresiyle aynı olmak zorunda.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
« Yanıtla #323 : 16 Şubat 2010, 21:24:13 »
Elektronik ürün kazanmak zor evet ama paypal 25 ve 50 dolar kazanmak kolay.. Dedigin gibi aylarca ugrasmasınada gerek yok. Ben 1.5 ayda 394 ptz yaptım, 300 ptz ile 25 dolar aldım, üsttede kanıtı var.. 1.5 ay boyunca günde sadece 2 dakikamı ayırarak yaklaşık 40 lira kazandım daha ne olsun? Bu ayki redeeme kadar yine 300 ptz‘m olacak ve yine 25 dolar alcam. Lozkerz gercekten iyi bir site

valla ne diyim. ebay de bozdur bozdur harca alp kardeş  ;)

Ebay‘dan degil, dealextreme diye bir site var. Ucuz ürünler var mp3 çalarlar, saatler, ve bi dünya ürün.. Türkiyeye ücretsiz kargoyla gönderiyolar ürünleri ;) Ayrıca paypaldaki para banka hesabına hiç kesinti olmadan aktarılabiliyo... Şuan 40 lira var 20 gün sonra 80 lira olcak. Lockerze katılmadınız diye millete yalan yanlış bilgiler vermeyin, Bilginizin olmadığı konularda fikrinizde olmasın... ;)

yahu ben yalan yanlış bilgi vermiyorum bir, ikincisi site hakkında senden daha fazla bilgiye sahibim ki hele paypal konusuna hiç girme. Senin o ptz lerinden fazla ebay alışverişim var benim. ayrıca dealextreme da biliyorum örnekler çoğaltılabilir. en popüleri ebay diye belirttim. sen bana her ay 25 dolardan bahsediyorsun ama benim dediğim elektronik ürünler zaten kendinde kabul etmişsin kazanmanın zor olduğunu. Ayrıca uzun süreçte olduğuna dikkat çekiyorum her yazımda. Zaman 1 dk de 2 dk de olabilir sonuçta hergün bakman, lazım herkes sen değil. işi gücü olan insanlar var sonuçta, yoğunluktan unutan olur, interneti olmayan olur,... olur da olur. benim mesajlarım zaten yeni üye olacakları kapsıyor neden sen her mesajıma bir cevap verme içerisindesin anlamıyorum. senden belki 10 kat daha fanatikleri de bu mesajları okuyor ama yeni üye olmak isteyenlere yazdığım bir yorrum oluğunu anlayıp tartışma  yaratmıyorlar. sonuçta bu bir yorum ve herkes kendi kararını kendi veriyor. ben illaki üye olmayın demiyorum bunları bilin ona göre üye olun diyorum ama sen illaki üye olun diyorsun. ayrıca sen kendini öğrenci bursuna bağlamışsın işte, bak keyfine  ;)

Çevrimdışı armutadam

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #324 : 16 Şubat 2010, 22:33:15 »
kapak degil merak etme ta kendisi :D

iPod Touch'tır aldıysan eğer  :D
iphone yok lockerz'de  :)

Bu arada: imzamdan her zaman davetiye isteyebilirsiniz  ;)

Çevrimdışı gulsum23

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #325 : 17 Şubat 2010, 10:46:02 »
dealextreme sitesinde nasıl kazanılıyor 3 gündür üyeyim ama puanı nasıl olacak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Çevrimdışı sansasyon

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #326 : 17 Şubat 2010, 13:02:42 »
üye olurken hangi bilgiler isteniyor. duruma göre 7 üye bulabilirim.ilgilenenle özelden konuşabiliriz

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #327 : 17 Şubat 2010, 13:59:36 »
dealextreme sitesinde nasıl kazanılıyor 3 gündür üyeyim ama puanı nasıl olacak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Dealextreme alışveriş sitesi, Alışveriş yaparak kazanılıyor puan ama çok az.
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #328 : 17 Şubat 2010, 16:45:17 »
yeni bir dagıtım daha olacakmış sanırım.benim 411 puanım vardı. ama z-list olayına giremedim daha.eminmisiniz z-list olmadan hediye alınmayacagına.  

ihtiyacı olan varsa bana da msj atsın mailini ben de z-list oliim  :-\

Z-list olmadanda redeem‘e katılabilirsin..

@Gülsüm23

DealExtreme puan toplayıp hediye kazanılan bi site değil, lockerz‘le karıştırdın sanırım :D DealExtreme‘den ürün almak için paypalda paran olması lazım...

Davetiye isteyenler mail adresini bana göndersinler, davetiyeler bitmek üzere acele edin :P ;D
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2010, 00:13:05 Gönderen: Scorpion »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı armutadam

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #329 : 18 Şubat 2010, 17:37:34 »
ayrıca arkadaşlar ufak bir hatırlatma tüm Hergünkampanya.com üyelerine :
Davetiyeler sınırsız olarak vardır..
hiçbir üyenin davetiyeleri hiçbir zaman bitmez..

isteyen üye de istediği kişiden davetiye isteyebilir  ;)
güven meselesi yani...

ayrıca getirdiğiniz her üye için 2 veya 4 puan kazanıyorsunuz, bunu da söylemek istedim..
Benden davetiye isteyenler ve isteyecekler haklarını helal etsinler  :)

hayırlı günler herkese  :D
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2010, 18:33:49 Gönderen: armutadam »