her hafta 1 xbox değil, her hafta 1 xbox oyunu
Bu çalışma, Pringles International Operations S.à.r.l. (“Pringles”) tarafından sunulan çevrimiçi bir Tanıtım kampanyasıdır.
Bu Tanıtım kampanyası, sadece Türkiye'de ikamet eden 18 yaş ve üstündeki kişilere açıktır ve Pringles International Operations SARL (“Tanıtım Kampanyasını Düzenleyen”) ile bağlı şirket ve iştiraklerinde çalışan kişiler ve bu kişilerin birinci dereceden akrabalarının katılımına kapalıdır.
TANITIM KAMPANYASI DÖNEMI: Katılım dönemi İngiliz Yaz Saati'ne (BST) göre 28 Nisan 2015 saat 12:00 ile 30 Haziran 2016 saat 23:59 arasındadır (Türkiye için saatler = BST + 2'dir). Tanıtım Kampanyası Dönemi süresince 61 adet haftalık dönem (“Haftalık Tanıtım Kampanyası Dönemi”) olacaktır ve bu dönemler, İngiliz Yaz Saati'ne (BST) göre, 12:00'den itibaren katılımın kabul edileceği 28 Nisan 2015 tarihi haricindeki diğer tarihlerde her Cuma günü saat 00:01’de başlayıp bir sonraki Perşembe günü saat 23:59’da sona erecektir. (Türkiye için saatler = BST + 2'dir).
Ürün satın alınması gereklidir. Aynı zamanda internet erişimi de gereklidir.
KATILMAK IÇIN: ‘Bir Xbox One Kazanın’ tanıtım kampanyası kapsamındaki herhangi bir Pringles XTRA Kutusunu satın alın ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresini ziyaret edin. Koruyucu kapağın altındaki özel kod ile tam adınızı, e-posta adresinizi, adres-iletişim bilgilerinizi girin ve ilgili soru için 40 karakterden uzun ve 100 karakterden kısa olacak şekilde bir yanıt yazın. Daha sonra, Yarışma’ya katılımınızı gerçekleştirmek için gönderin.
Tanıtım kampanyasına yapılacak her bir katılım için ‘Bir Xbox One Kazanın’ tanıtım kampanyası kapsamındaki bir Pringles XTRA Kutusundan alacağınız özel kodu girmeniz gerekecektir. Kafa karışıklığını önlemek için: Her özel kod bir katılım yapabilmenizi sağlar. Tanıtım Kampanyasına katılmanızı ve kampanyadan yararlanmanızı isterken aynı zamanda ürünlerimizin bilinçli tüketimini önemsediğimizi de lütfen unutmayın. Sadece bu Tanıtım Kampanyasına katılabilmek için, makul ölçülerde kullanabileceğinizden daha fazla ürün SATIN ALMAYIN.
ÖDÜLLER (veya “Ödül Türü”): Tanıtım Kampanyası Dönemindeki her hafta (toplam 61 hafta), aşağıdaki Ödüller verilecektir:
BÜYÜK ÖDÜL: 1 kişiye 1 adet Xbox One Konsolu
İKINCILIK ÖDÜLLERI: 1-39. haftalarda, 2 kişiye 1’er adet Xbox One Oyunu ve 40-61. haftalarda 1 kişiye 1 adet Xbox One Oyunu (Tanıtım Kampanyası Dönemi boyunca toplam 100 adet verilecektir). Verilecek olan oyun değişiklik gösterecektir, ancak mutlaka yeni veya en son satışa sunulan oyunlardan biri olacaktır. Katılım tarihine göre değişiklik gösteren oyun detayları için katılım sayfasına gidin. Tanıtım Kampanyası Dönemi boyunca, dört farklı oyun çeşidi bulunacaktır. Oyunlar, e-posta adresinize gönderilecek özel indirme kodu yoluyla size teslim edilecektir ve kodu kullanarak Xbox Live hesabınızla giriş yaptığınızda oyun otomatik olarak indirilecektir.
Katılımcılar, Tanıtım Kampanyası Dönemi boyunca yalnızca bir Büyük Ödül kazanabilir; ancak İkincilik Ödüllerinin her birinden birer tane kazanma hakkına sahiptir.
DIĞER ÖDÜLLER: Katılımcılar, Tanıtım Kampanyasına katılarak Exclusive Pringles XTRA Xbox içeriği (“İçerik”) kazanma şansı da kazanırlar. Özel kodu gönderdiğiniz zaman, Xbox.com Xbox Live hesabınıza indirmek üzere içerik seçebileceksiniz. İçerik, e-posta adresinize gönderilecek özel kod yoluyla size teslim edilecektir. Belirli Ödüllerin kullanılabilmesi için o İçerik’in gerektirdiği oyuna sahip olmanız gerekir. Bu gerekliliğin geçerli olduğu durumlarda, ekranda göreceğiniz bilgi net olacaktır:
Ödüller paraya çevrilemez ve nakit alternatifleri yoktur. Tanıtım Kampanyasını Düzenleyen, öngörülemeyen durumlarda ödülü eş ya da daha yüksek değerde başka bir ödülle değiştirme hakkını saklı tutar. Tanıtım Kampanyasını Düzenleyen, başta hava koşulları, yangın, sel, fırtına, ticari anlaşmazlık, savaş, terör faaliyetleri, düşmanlık, politik karışıklık, isyan, halk ayaklanması vb. olmak üzere kendi kontrolü dışında ortaya çıkan durumlardan ötürü ödül gezisinin tarihinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
KAZANAN KIŞININ SEÇIMI: Kazanan kişiler, Tanıtım Kampanyası Dönemini takip eden 28 iş günü içinde PromoVeritas’ı da içeren bir jüri heyeti tarafından seçilecektir. Jüri üyeleri, kazanan kişiyi seçerken aşağıdaki kriterleri göz önüne alacaktır: