Gönderen Konu: Hiving'de Yeni bölüm: Micro-Task  (Okunma sayısı 1485 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DEMO

• Usta Kampanyacı
Hiving'de Yeni bölüm: Micro-Task
« : 18 Haziran 2015, 16:37:59 »
Bilgilendirme:
Hiving'de yeni bir bölüm açılmış: Micro-Task

Micro-Task'a, Hiving kullanıcıları üye girişi yaptıktan sonra, sayfanın sol kısmında yer alan Panelden ulaşmaları mümkün. Buradaki görevleri tamamlayarak da puanlarınızı artırabiliyorsunuz. Üstelik burada kazanılan puanlar da anında Hiving Cüzdanınıza aktarılıyor. Görevler (Tasks) İngilizce, ama Google çevirisi ile bu görevleri tamamlamanız mümkün. Puanlar görevlerin durumuna göre değişiyor.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 13:35:44 Gönderen: DEMO »
🎁 Kazan: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı DEMO

• Usta Kampanyacı
Ynt: Hiving'de Yeni bölüm: Micro-Task
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2015, 15:25:37 »
Hiving bilgilendirme:

Hiving'de anket sayıları çok düştü. Anket pek gelmiyor. Ama bu yeni açılan, sol yan panelden ulaşabileceğiniz Micro-Task (Görevler) ile ödeme için gerekli olan 1 ay içinde 6000 puana yaklaşmak mümkün. Benim bu ay öyle oldu. Sıkı bir çalışmayla düşük olan puanımı görevlerle tamamlayıp Paypal ödememi aldım. Bayağı bir katkı sağlıyor puana. Anket gelmiyor ama, tasklar geliyor. Taskları sürekli takip edin.

Taskları yapabilmeniz için "CrowdFlower" üyeliği gerekli: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 15:27:28 Gönderen: DEMO »

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2015, 22:25:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Hiving bilgilendirme:

Hiving'de anket sayıları çok düştü. Anket pek gelmiyor. Ama bu yeni açılan, sol yan panelden ulaşabileceğiniz Micro-Task (Görevler) ile ödeme için gerekli olan 1 ay içinde 6000 puana yaklaşmak mümkün. Benim bu ay öyle oldu. Sıkı bir çalışmayla düşük olan puanımı görevlerle tamamlayıp Paypal ödememi aldım. Bayağı bir katkı sağlıyor puana. Anket gelmiyor ama, tasklar geliyor. Taskları sürekli takip edin.

Taskları yapabilmeniz için "CrowdFlower" üyeliği gerekli: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

6 tane anket geldi 6 sinada uygun olamadım tasks a hiving bilgileriylemi giriliyor

Çevrimdışı DEMO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2015, 13:38:41 »
Evet. Zaten Hiving'e giriş yaptıktan sonra, sol panelde Micro-Task bölümü açılmış görünüyor.

Ama bu görevler için ayrı bir CrowdFlower üyeliği gerekli. Yani Hiving'ten bu alana girdiğinizde CrowdFlower üyeliğindeki şifre bilgilerinizle gireceksiniz. Bu CrowdFlower için üye olurken oluşturduğunuz ayrı bir şifre.

Benim daha önceden CrowdFlower'da üyeliğim vardı. Zaten bu görevlere girmek istediğinizde mutlaka giriş için parola soracaktır. Bunun için de aşağıdaki linkten öncelikli olarak CrowdFlower üyeliğinizi başlatmanız gerek.

CrowdFlower aynı zamanda ClixSense ve NeoBux gibi PTC sitelerinde de kullanılabilen bir sistem. Bununla görevleri, İngilizce bilmeseniz dahi, basit bir Google Translater çevirisi yardımıyla tamamlamanız mümkün olabiliyor. Bazı görevler zor, kimileri de çok kolay.

« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2015, 13:42:53 Gönderen: DEMO »