Arkadaşlar merhaba.Yeni bebeğimiz geliyor bizde o gelmeden önce biz yokken evi takip etmek için ev içine kamera almak istiyoruz.İhtiyaç olarak istediğim an izleyebilme mümkünse bulut tabanlı kaydetme (olmadı sd karta ama ne kadar kaydeder bilgim yok).Kablosuz internet erişimi olmalı ve sabit ip ye ihtiyaç duymaması lazım malum kampanyacıyız sabit ip bizi bozar. Ev içi kablolar vs ler istemiyorum.Gerektiğinde kamerayı alıp başka noktaya koymak istiyorum.İphone dan istediğim zaman izlemem lazım.Yada eve gelince neler olmuş diye kontrol etmem.
Weewell WMV900 Uni-Viewer
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin D-LINK DCS-825L Gündüz/Gece hd Wi-Fi Kablosuz Bebek Kamerası
Kayit olun veya
giris yapin D-Link Gece/Gündüz Cloud Kamera-Gelişmiş Wireless
Kayit olun veya
giris yapin Bu 3 arasında kaldım.Bu konuda deneymi olan varsa yardımcı olabilir mi? Eve gelince kurmada sorun yaşamak istemiyorum.Yada yav bu nereye kaydediyor nasıl izleniyor vs vs gibi durumlarla ortada kalmakta.Bulut tabanlı kaydedenler var sanırım onlar daha işime gelir aslında..
oda içi güvenliği için morhipo da satılan kingshark marka masa saati ve ya duvar saati
şeklinde kameralar 200 lirada 50 tl indirim çekiyle cazip bence dahili hafızada mevcut bunlarda
bu arada profesyonel röntgenciler içinde priz ve düğme kameralar şu an piyasada çok yaygın
ve ucuz ama bunlar tehlikeyi göze alanlar için,