Sakız veya selfie çubuğu kazanmış olan arkadaşlar bugün mail gelmiş adres istiyorlar bilginize
arkadaş baştan desenize markera yapıyor çekilişi diye Danino, beko daha şimdi aklıma gelmeyen ne kadar sıkıntılı ve şaibeli çekiliş varsa tesadüf hep bu ajansın düzenlediği çekilişler
işin rengi şimdi belli oldu
ama yine de biraz önce Markera ile görüştüm benim adıma 8 eşime 6 toplam 14 çekiliş hakkınız var dedi diğer isimleri sordum sadece 1 tanesinin 1 katılım hakkı varmış. burada bir problem var katılım haklarım çok eksik dediğimde yetkili dataların Vivident te olduğunu itirazımı Vivident e yapmam gerektiğini söyledi
ben biraz önce vividen te hem internet sitesinden yazdım hemde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ye mail attım
gördünüz mü 3 kişi için en az 150 çekiliş hakkım olması gerekirken 33 tane varmış olaya bak ya vivident ten böyle geldi diyor iletin durumu dedim her kez arasın ayrıca vividen te yazacağım. çekiliş tekrarı için
VİVİDENT e yazdım millipiyango yada yazacağım dedim.
cevap yazmış vivident:
Öncelikle kampanyamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Kampanyaya gerçekleşen katılımların özgünlüğünü belirleyebilmek adına uygulama altyapısında çeşitli algoritmalar mevcuttur. Bu algoritmalar gerçekleşen katılımların özgün, adil ve doğru olmasını sağlayarak tüm katılımcılar için eşit bir çekiliş gerçekleşmesini amaçlamaktadır. Talebiniz üzerine çekilişe hak kazanan katılımcı listelerini incelediğimizde belirttiğiniz ad ve soyadlar için başarılı katılım sayısı aşağıdaki gibidir.
M..D.. - 3
A... D..- 11
A... E... – 1
Saygılarımızla,
Vivident Tüketici Danışma Hattı
yani tam bir şıracının şahidi bozacı durumları
bunda ispat hayatta mümkün değil. elde fiş yok şifreli kart yok