0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen banada geldi o mailden ama ben öyle yazmamıştım nasıl olduda öyle yazmısım gibi görünüyor anlamadım ama ben kopyala yapıştır yapmadımkiii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynen banada geldi o mailden ama ben öyle yazmamıştım nasıl olduda öyle yazmısım gibi görünüyor anlamadım ama ben kopyala yapıştır yapmadımkiii kopyala yapıştır yapan bize cevap yazan bayan...
ayyyyy çok güldüm Bana cevap geldi ama cevabı gönderen bayan kopyala yapıştır yaptığından yanlışlıkla başkasının numune talebini kopyala yapıştır yapmış bunu kim yazdı çok merak ediyorum ve oyumu ikbaledliften yana kullanıyorum...iYİ GÜNLER! Ürünlerinizi kullanmak istiyorum fakat cildimde yaratacağı etkiyi bilemiyorum. Günümüzde kozmetik ve bakım ürünlerinin fiyatları malum. Eğer biz potansiyel kullanıcılara numuneler yada testerlar gönderebilirseniz çok büyük fayda sağlamış olacaksınız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayyyyy çok güldüm Bana cevap geldi ama cevabı gönderen bayan kopyala yapıştır yaptığından yanlışlıkla başkasının numune talebini kopyala yapıştır yapmış bunu kim yazdı çok merak ediyorum ve oyumu ikbaledliften yana kullanıyorum...iYİ GÜNLER! Ürünlerinizi kullanmak istiyorum fakat cildimde yaratacağı etkiyi bilemiyorum. Günümüzde kozmetik ve bakım ürünlerinin fiyatları malum. Eğer biz potansiyel kullanıcılara numuneler yada testerlar gönderebilirseniz çok büyük fayda sağlamış olacaksınız. pardon niye benden yana oy kullanıyosun anlayamadım