-
Gönderen:
perishan
24 Haz, 2015 13:31
-
Ben bu slogan olayına katılmamıştım, ama yine de yapılan yanlışlığa tepki adına ben de firmanın açıklamasının altına yorum yazdım. Ayıp yahu, o kadar insan kafa yormuş, insanları enayi gibi beklenti içine sokmak nedir?
-
Gönderen:
huseyinboz
24 Haz, 2015 13:42
-
Ben bu slogan olayına katılmamıştım, ama yine de yapılan yanlışlığa tepki adına ben de firmanın açıklamasının altına yorum yazdım. Ayıp yahu, o kadar insan kafa yormuş, insanları enayi gibi beklenti içine sokmak nedir?
İşte ben de tam bunu kastediyordum; kampanyacılık bir aile olmak gibidir, aileden birinin sorunu varsa seninde sorunun vardır demekle. Bak katılmamışsın ama tepkini koydun, yorumunu gördüm ve gurur duydum. Bundan sonraki yarışmalara da isteyen katılır, isteyen katılmaz ama firmanın rahatlığına ve profesyonellikten uzak davranışına tepki göstermek lazım. Gökten hediye yağarken eteklerimizi açıp eteğimizi doldurmuyoruz, emek veriyoruz. Hiçbirşey havadan gelmiyor. Beğen/paylaş yaparken bile emek veriyoruz, bazen bööö geliyor bana yarışmalara katılırken. Bunların hepsi emek. Bizim üstümüzden reklam yapıp + kendilerini geliştiriyorlarsa karşılığını vermek zorundalar...
-
Gönderen:
ozcartman
24 Haz, 2015 14:29
-
yazık gerçekten koskoca firma olacaksınız bir de. tüketicilerden mesleği bu olan kişiler gibi ultra profesyonel sloganlar geleceğini falan mı sandınız yarışmayı düzenlerken. bir reklam şirketine yaptıracağiniz kalitede bir işi iki üç hediye ile kullanıcılara yaptırmayı hayal ettiniz ama olmadı sanırım. sizin hediye diye göndermediklerinizi 'gerçek anlamda büyük firma olanlar' gözü kapalı verir.
yazdım ben de...
-
Gönderen:
DBULUT
24 Haz, 2015 15:40
-
yazık gerçekten koskoca firma olacaksınız bir de. tüketicilerden mesleği bu olan kişiler gibi ultra profesyonel sloganlar geleceğini falan mı sandınız yarışmayı düzenlerken. bir reklam şirketine yaptıracağiniz kalitede bir işi iki üç hediye ile kullanıcılara yaptırmayı hayal ettiniz ama olmadı sanırım. sizin hediye diye göndermediklerinizi 'gerçek anlamda büyük firma olanlar' gözü kapalı verir.
yazdım ben de...
Hüseyin Bey, maalesef kampanyacılık aile olmak falan değil bence. Şu babalar gününde eşimin oğlumun resimleriyle kazandığım , çekilişle kazandığım hediyeler için instagramdan yapılan yorumlar , özel mesajlar... Bazı arkadaşlar her zaman kendine çıksın herşey istiyor bir iki kez kazanamayınca hakarete , tehdite varan yorumlar geliyor. Termikel'e gelincede kurumsal kimliği olan firmaya yakışmayan bir açıklama olmuş. Ben katılmadım sadece açıklamayı okudum ama olan yine sesini çıkaranlara olacaktır.
-
Gönderen:
sanko86
24 Haz, 2015 15:51
-
Hediyesi eksik olsun. Onun verdiği hediyeyle var olacak değiliz. İnsanın canını sıkan emeğe yaptıkları saygısızlık.
-
Gönderen:
lavinya
24 Haz, 2015 15:52
-
emeğe saygısızlık resmen bu yaptıkları..adı sanı bilinmeyen dandik bir firma olsa neyse diycemde(çünkü markası olmayan/bilinmeyen kampanyalrda cok oluyor bu) koskoca termikel e yakışmamış doğrusu.prestijini de mi düşünmüyor firma yetkileleri.2-3 hediye için değmez
-
Gönderen:
sanko86
24 Haz, 2015 15:57
-
Oruç halimde yazmak istemedim ama sonuçta dayanamadım bende döktüm içimi. Verdiğimiz emeğe yazık böyle açıklama mı olur
-
Gönderen:
ilkemmm
24 Haz, 2015 17:22
-
Bu firmalar iyice saçmaladı şaka gibi,,, vallahi ben altı üstü bir toka sayfamda bile 250 tl lik parfum hediye ettim ,epilatör hediye ettim ki adamlar sonuçta bir kurumsal Kişilik ama çok amatörce bir açıklama yapmışlar.. 2 tane çaydanlığa slogan bulduruyorlar ve bir de beğenmedik diyorlar öyle mi. Ben katılmadım ama okuyunca da Kayıtsız kalamadım ayıp ya
-
Gönderen:
nesliyaren
24 Haz, 2015 23:41
-
post kaldırılmış, herkes beğeni geri çekince firma da geri adım atmış sanırım
-
Gönderen:
sanko86
25 Haz, 2015 08:24
-
O kadar sabrettim bende baya uzun bir mesaj yazdım emek sonuçta.