Gönderen Konu: Sleepy İslak Mendil  (Okunma sayısı 17029 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Helen

• Usta Kampanyacı
Ynt: Sleepy İslak Mendil
« Yanıtla #50 : 09 Haziran 2015, 14:59:06 »
Islak mendiller geldi şimdi...Kargo alıcısı kısmında adres ve ismin yazılı olduğu kısım yırtılmış.. Telefonun bir kısmı çıkmış orda da başka birine ait numara var..

Anlayacağınız şikayet edince başkasının kargosunun isim kısmını yırtıp bana getirdiler..

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #51 : 09 Haziran 2015, 15:13:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Sürat kargo benim ıslak mendillerimi de teslim edildi diye belirtmiş kargo takipte.. Aradım şimdi şubeyi komşularınıza bırakmıştır dedi.. Hayır dedim yok.. Tamam evde misiniz bugün dedi...

Ne yapıyor bunlar yaa anlamıyorum ben.. Islak mendil bu peşini aramazlar mı diyorlar ??

Benim en çok ihtiyacım olan şey ıslak mendil.. Annem yatıyor onun temizliğinde kullanıyoruz... Yarabbim nasıl insanlara kalıyoruz yaa...
kargo takip numaranızı nereden aldınız?
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı Helen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 09 Haziran 2015, 17:40:09 »
Sürat kargo benim ıslak mendillerimi de teslim edildi diye belirtmiş kargo takipte.. Aradım şimdi şubeyi komşularınıza bırakmıştır dedi.. Hayır dedim yok.. Tamam evde misiniz bugün dedi...

Ne yapıyor bunlar yaa anlamıyorum ben.. Islak mendil bu peşini aramazlar mı diyorlar ??

Benim en çok ihtiyacım olan şey ıslak mendil.. Annem yatıyor onun temizliğinde kullanıyoruz... Yarabbim nasıl insanlara kalıyoruz yaa...
kargo takip numaranızı nereden aldınız?

Kargo takip numarası telefonuma mesaj geldi ayın 6 sında... 9 unda teslim olacak diye de not düşmüşlerdi.. Bugün gelmeyince kargodan baktım.. Teslim edildi gözüküyordu.. Arayınca tamam evde misiniz dediler.. 1 saat içinde de isim kısmı yırtılmış kargo geldi...

Çevrimdışı bilkolik

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #53 : 25 Haziran 2015, 12:42:21 »
numune kampanyası bitmiş :(