kısacası 4000 puanla kinderkumbaram kampanyasında 255 tl oyuncak alabildik üste
optimum dan 2 şık kravat oda birşey domuzdan kıl koparmak kardır bana 1 çikolata
paketi daha gelecek bu acemi firma bu kampanyayı rezil etti millet şikayetten bıktı,
1paket cikolata kutusuyla 400 puan alanlar varken firmanin gondermemesi kadar normal bisey yok. Arada bizim gibi hakki ile katilim yapanlara oluyor olan.
saçmalardan seçmeler

1 kutudan 400 puan nasıl alınır ben bilmem bilseydim 80.000
puanım olurdu git sıkıntını başka yerde hallet gelipte bizim yorumumuz altında saçmalama,
saçmalardan seçmeler
puanım olurdu git sıkıntını başka yerde hallet gelipte bizim yorumumuz altında saçmalama,
Nereye ne yazacagimi size soracak degilim. Forum babanizin degil dimi? Burada gizli sekmeden girince bir paket kinderden 400 puan kazanildigi yazildi. Firma onlarin yuzunden gondermemis olabilir dedim. Ben size ithafen de yazmadim biraz seviyeli olursaniz sevirim !!!
saçmalardan seçmeler
Nereye ne yazacagimi size soracak degilim. Forum babanizin degil dimi? Burada gizli sekmeden girince bir paket kinderden 400 puan kazanildigi yazildi. Firma onlarin yuzunden gondermemis olabilir dedim. Ben size ithafen de yazmadim biraz seviyeli olursaniz sevirim !!!
firma şuan hile yapanları araştırıyor ve haklarında yasal işlem başlatacak hile yapanlar düşünsün artık anlayanlara onlar kendilerine çok iyi biliyor.