Gönderen Konu: BUZDOLABI kampanyasi bilenler, yeni alıp tavsiye etmeyenler, Tavsiye Edenler...  (Okunma sayısı 1574 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
En kısa zamanda buzdolabı almam gerekiyor, tavsiyelerinize ihtiyacım var...
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı Helen

• Usta Kampanyacı
Bosch Kombi Tipi Buzdolabı a++ olan modellerden aldım ben HydroFreshBox ve ChillerBox var içinde inanılmaz memnunum.. İyi ki almışız.. Normalden daha fazla süre saklayabiliyorum sebzeleri , peynirleri vs..

Tam model ismi aklımda yok ama Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Bu linkteki gibi benim dolabımın içi..

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
buzdolabı insan hayatında en önemli ve gerekli beyazlardan öyleyse insan sağlık ve konforunu
servislere peşkeş çekip bile isteye dandik mal üreten ve nette yüzlerce konfor şikayeti alan
v,a..n,i markalarından ve yan üretimi buzdolaplarından uzak durmak gerekir sağlam ve lux dolabı
arçelik,beko,lg,samsung,altus,bosch,siemens üretiyor ucuz ve kaliteli buzdolabı nette bulunur
bence kliksa,hızlıal,hepsiburada,teknosa,ereyon en iyi alternatifler çek ve puan fırsatlarına dikkat,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
ben yeni almıştım.samsung marka derindondurucu ayrı buzdolabı ayrı çok beğenerek kullanıyorum .kesinlikle  tavsiye ederim.