0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
farklı iki çeşit alıp deneyen var mı acaba? ben şu kış dondurmasını bi denemek istiyorum tarçınlı portakallı olandan ama iki paketi de ondan almaya cesaret edemedim.. farklı çeşit düşüyosa iyi olur
kasaya 2 magnum mini paketi alıp mı gidiyorsunuz yoksa 1 paket mi alıp gidiyorsunuz ? kasiyer mi söylüyor gidip 1 tane daha alabilirsiniz diye yoksa siz zaten 2 tane ile mi geliyosunuz kasaya ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfarklı iki çeşit alıp deneyen var mı acaba? ben şu kış dondurmasını bi denemek istiyorum tarçınlı portakallı olandan ama iki paketi de ondan almaya cesaret edemedim.. farklı çeşit düşüyosa iyi olurbende ondan almaya niyetlendim ama bulamadım.birde yeni çıkan kiss versiyon crem brulle ve tiramisu bunların hiç birisimi olmaz ya deneyen varmı geçiyormu acaba. 6+2 li ürün vardı onalrda geçiyormu kaldıysa tabi
Burada çalışanlar şebeke kurmuştu. Lipton ve magnumları hızlıca alıyorlardı.Barkod kodlarını ve kart numaralarını kağıda yazmışlardı. Temiz çalıştılar, en az 15ini aldılar liptonda.