Ben hiç gitmedim yurtdışına, bi kere de ben buraları keşfediyim
ispanya tatiline hak kazanacak arkadaşla anlaşarak karşılıklı değiştirme imkanı varmıdır acaba . bilgisi olan varmı arkadaşlar.
ispanya tatiline hak kazanacak arkadaşla anlaşarak karşılıklı değiştirme imkanı varmıdır acaba . bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Vayyy Kadir abim

) Seni şimdi farkettim.. Yine İtalya.. Ben Ağustosta gidicem inşallah bu kez komple gezicem her yeri. Değişim olmasada gidin bence, 100 defa gitsem yine bıkmam ben

Tebrik ederim, maşallah!
Sağol sametim. iinşallah yine gideceğiz bakalım. sen yine kampanya ilemi gideceksin ağustos ta italyaya.
Sağol sametim. iinşallah yine gideceğiz bakalım. sen yine kampanya ilemi gideceksin ağustos ta italyaya.
Kuzenle Pronto Tur'dan tur satın aldık abi, 8 günlük

İtalyan kültürü acayip ilgimi çekiyor, her yerini keşfetmek istiyorum

Gidin tabii, değer çünkü...
gerçekten gitmeye değer olduğunun bizde farkındayız. hatta eşim inşallah italya çıkar diyordu. ama doğrusu tek katılımla beklemiyordum. kısmetmiş
tebrk ederim...anvil inş. sıra gelir sana da
Arkadaşlar, italya gezisi için illaki italya konsolosluğundanmı vize almak lazım, başka bir ülke konsolosluğundan alınmış şengen vizesi geçerli olurmu acaba.?
Shengen vizesini istediğin bir AB ülkesi konsolosluğundan alabilirsin.Bize de italyaya giderken şirket Fransız vizesi almıştı 8 yıl önce.Herhalde değişmemiştir.
Teşekkür ederim cevabınız için macehh5.