33-34 yıllık kampanyacıyım.18 yaşında olmadığım için annem babam adına mektuba koyar yollardım ürün paketlerini ambalajlarını. onun zevki tadı hiç birşeyde yoktu

o zamanlar ilk gönderen şu kadar kişiye çekiliş felanda yaparlardı.
şu anektod önemli : o zamanlar bile eşantiyondan promosyondan başka ödül kazanmadım.15 yıla yakın sanal ortamdan,mobil ortamdan,alışveriş ortamından yapılan kampanyalardanda eşantiyondan başka birşey kazanmadım

kazandığım şeyler hep bireysel yetenek tarzı şeylerdi.esprili özlü sözler hikayeler,slogan yarışmaları,marka ismi bulma,inovasyon proje fikirleri, tarzı ödüllerden kazandım.
hatta bir keresinde ADL PARK ın ismini bulup 20 bin lira ödül kazanma imkanım varken,bana yollanılan teyit maili silinmişti. günahına girmeyim ya ben yanlışlıkla sildim,ya onlar sildi.avucumu yaladım sonuçta. bulduğum ismin kaymağını başkası yedi

kendi üniversitelerinin öğrencisine belediye çalışanına ortak mı ne vermiştiler hediyeyi tam hatırlamıyorum.
yani kazandığımı bile kazanamıyorum bazen

ama umudumu hiç yitirmem devam pes etmek yok.birgün çekilişten güzel ödül veya ödüller çıkacak İNŞAALLAH ( CELLE CELALUH )
şu an mektuplu kampanyalar geri gelse isterdim

eski ürün saklama olayına gelince gıda türü şeyler bencede yadırganacak birşey. gıda harici herşeyi saklamaya lafım olmaz ama gıda saklayıp yıllarca biraz o dediğin şeye giriyor malesef