Gönderen Konu: Teknosa annem için teknoloji  (Okunma sayısı 13397 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iamsnm

• Acemi Kampanyacı
  • **
Teknosa annem için teknoloji
« : 08 Mayıs 2015, 16:18:27 »
Anneler Günü yaklaşıyor, Anneler Günü hediyen Teknosa'dan geliyor! 9-10 Mayıs tarihlerinde Teknosa mağazalarına gel, mağazamızda #annemicinteknoloji hashtag'i ile Swarm uygulamasında check-in ol, check-in'ini satış danışmanımıza göster, annene özel hediyeyi kazan!

Teknosa Anneler Günü Swarm Kurgusu Katılım Koşulları // 08.05.2015
8 Mayıs 2015, 16:10
1-      Kampanya 09.05.2015 tarihinde saat 10:00’da başlayıp, 10.05.2015 tarihinde saat 22:00’ye kadar sürecek olup, Swarm uygulaması üzerinden gerçekleşecektir.
2-      Katılımcılar Teknosa mağazalarına giderek Swarm üzerinden #annemicinteknoloji hashtag’i ile check-in yaparak yarışmaya katılacaklardır.
3-      Her kullanıcı yalnızca  bir kez yarışmaya katılım hakkına sahip olacaktır.
4-      Her bir katılımcı yalnızca bir ödül kazanabilir. Bir katılımcının birden fazla kazanması halinde dahi katılımcıya ilk kazandığı ödül verilir ve başka ödül verilmez.
5-      Kampanyaya katılım mağaza başına 30 kazanan ile sınırlıdır
6-      Kampanyaya katılan herkes, Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi ve 41? 29! Medya ile talep edildiğinde iletişim bilgilerini paylaşmayı kabul eder.
7-      Kampanya süresince Swarm aracılığıyla check-in’ini mağaza içindeki satış danışmanına gösteren ilk 30 kişi sürpriz ödüller kazanacaktır.
8-      Kampanya tüm Teknosa mağazalarında geçerlidir.
9-      Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi ve 41? 29! Medya katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
10-  Kampanyaya katılım ve uygulamadaki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.
11-  Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi ve 41? 29! Medya çalışanları, 18 yaşından küçükler yarışmaya dahil edilmez, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez ve Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi ve 41? 29! Medya’nın bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu kabul etmemektedir.
12-  Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
13-  İkramiyeye konu olan eşya ve-veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
14-  Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi
durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi ve 41? 29! Medya’nın yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
15-  Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi ve 41? 29! Medya yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel telefonları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
16-  Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi ve 41? 29! Medya’nın her türlü kayıtları esas alınacaktır.
17-  Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
18-  Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi ve 41? 29! Medya tarafından yapılacaktır.
19-  Teknosa İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi ve 41? 29! Medya bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
20-  Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak
addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.
21-  Bu kampanyanın Swarm uygulaması ile ilgili yoktur. Oluşabilecek aksaklıklardan uygulama alt yapısı sorumlu tutulamaz.
22-  Bu kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
Ynt: Teknosa annem için teknoloji
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2015, 09:30:23 »
Kampanyaya katılım hediyenin ne olduğunu söyler misiniz?
Çiçek için gitmeyelim oraya şimdi  :)
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum

Çevrimdışı thesaw

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2015, 09:35:38 »
eğer gidip alan olursa burada paylaşırsa bizde ona göre hareket edelim umarım tüm çalışanlarda bu urumdan haberdardır..
Aliexpress bedava deneme, jeton kazanma kupon kullanma.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2015, 10:12:52 »
1100 ma power bank veriyo

Çevrimdışı sahte

• Usta Kampanyacı
  • Uykum Gibi Gelsene...!
« Yanıtla #4 : 09 Mayıs 2015, 10:21:05 »
Arkadaşlar ben teknosadayım su anda çalışanlar baktı mailleri kontrol etti öyle bi bilgi verilmedi bize diyorlar. Alan arkadaşlar nasıl aldı ben buradakileri ikna edemiyorum ☺️

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 09 Mayıs 2015, 10:23:45 »
Çoğu haberdar olmuyor bilerek haber vermiyor da olabilirler çalışanlara bende gidicem bakalım
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 09 Mayıs 2015, 10:26:02 »
Buranın da haberi yoktu
Maillerine baksınlar

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 09 Mayıs 2015, 10:35:27 »