Gönderen Konu: KuveytTurk seninbankan.com iphone 6 (15 Haziran)  (Okunma sayısı 1561 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
KuveytTurk seninbankan.com iphone 6 (15 Haziran)
« : 07 Mayıs 2015, 14:25:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Bu kampanya 05.05.2015 SAAT:00:01-15.06.2015 SAAT:23:59 tarihleri arasında KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. adına MPİ’nin 29.04.2015 tarih ve 52739871-255.01.02/1355-3147 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir.Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Çekilişe Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. ve Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. çalışanları, 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

Bu kampanya Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş tarafından MPİ’nin 29.04.2015 tarih ve 52739871-255.01.02/1355-3147 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir. Kampanya 05.05.2015 saat 00:01–15.06.2015 saat 23:59 tarihleri arasında Türkiye genelinde, Mobil Şube’nin yaygınlaştırılması ve kullanımını arttırmak amacıyla Iphone kullanıcıları için AppStore’dan, Android işletim sistemini destekleyen telefonlar için Google Play marketinden, Windows Phone 8 işletim sistemini destekleyen telefonlar içinde Windows Phone Mağazasından Kuveyt Türk Mobil Şube uygulamasını (ücretsiz) indirip bankada tanımlı müşteri numarası ve şifresiyle giriş yapanlara veya Mobil Şube uygulamasını kullanmakta olup kampanya tarihleri arasında cep telefonlarından Mobil Şubeye giren Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş bireysel müşterilerine 1 çekiliş hakkı(Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır) verilecektir. Talihliler, 19.06.2015 tarihinde Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No:37 Kat:5 Fulya-Şişli / İstanbul (Toplantı Salonu) adresinde saat 11:00’de noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. 10 kişi 2.283,56 TL değerinde IPHONE 6 16 GB Space Grey ( KART VE HAT HARİÇTİR.) ikramiyesi kazanacaktır. Kazanan talihliler 24.06.2015 tarihli Star Gazetesinde duyurulacaktır. Kampanya sadece Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş bireysel müşterilerine yöneliktir. Iphone kullanıcıları için Appstore’dan, Android işletim sistemini destekleyen telefonlar için Google Play Marketinden, Windows Phone 8 işletim sistemini destekleyen telefonlar için Windows Phone Mağazası’ndan Mobil Şube uygulamasını indirmek ücretsizdir. Mobil Şube uygulaması IOS işletim sisteminde 6-8.3 arasındaki versiyonlara, Android işletim sisteminde 3-5.1 arasındaki versiyonlara Windows işletim sisteminde 8 ve 8.1 versiyonlarına destek vermektedir. Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kampanyaya Kuveyt Türk Katılım bankası A.Ş çalışanları, Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizm. LTD.ŞTİ. çalışanları ve 18 yaşından küçükler düzenlenen piyango ve çekilişlere katılamayacaklardır. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Bu piyangoya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

not: eski müşteriler ve hemen yeni müşteri olupta katılabiliyormuşsunuz yanılmıyorsam.ücretsiz tamamen
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2015, 15:59:05 Gönderen: eyefive »
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Ynt: KuveytTurk seninbankan.com iphone 6
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2015, 14:50:34 »
Mevcut müşteriler de katılabiliyor
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: KuveytTurk seninbankan.com iphone 6
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2015, 15:58:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Mevcut müşteriler de katılabiliyor

evet kelimeyi tam ifade edememişim.aslında orada demek istediğim.yani yeni üye olupta katılabilirsiniz hemen demek istemiştim.tabiki eski müşterilerde katılıyor.cümle kurgu hatası yaptım eksik kelimeden ötürü  :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM