teşekkürler ben de istedim bir dergi
4-5 yıl önce istediğimizde gelmişti.
ama hala geliyor mu bilemiyorum 
bende 4-5 yıl önce istedim geldiydi. hatta ingilizce setinide almıştım. çok başarılı 20 dk da 20 kelime ezberleyebiliyodum

matematik konusundada çok beğendim gönderdiği kursta (tanıtım) en az 2 haneli sayıları kafanızdan çarpıyorsunuz havamı atıyodum ozamanlar
bende mail yazdim dergi ucretsiz fakat gonderim belitilmemis dedim postayla mi kargoyla mi ucret kime ait diye sordum cok ukalaca bir cevap yazmis biri diyorum cunku bugune kadar yazdigim hic bir sitede boyle ukalaca yazan gormedim ben zaten isterkende grekenleri yaziyorum bana hemen cevap yazmilar ucretsiz dergi adi ustunde ucretsiz zaten kargoyla degil postayla giyor biz oduyoruz demis o kisi halbuki akilli kurnaz insan kibarca yazmasi lazim dergide gonderimde bize ait dese bende hemen cevap yazdim uslubunuz hic hos olmamis bir suru firma ucretsiz diyor sonra kargo ucreti istiyor urun bedava mi oluyor dedim bu usluptan dolayi derginizi istemiyorum orjinal kitaplarinizdan alacaktim onlardan da vazgectim dedim herkese gerektigi cevabi yazmak gerekir degilmi
Neden öyle yazmışlar acaba

Bana da birkaç ay önce dergileri geldi, e-posta gönderimleri de halen devam ediyor, gayet de faydalı buluyorum. Bende puanları 10 üzerinden 10 idi, şimdi 9'a hatta 8'e indi diyebilirim
dün akşam bende istedim
bakalım gelirse yazarım beklemedeyim.