0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada arkadaşlar kazananlar sayfasında bazı tarihler yanlış yazılmış durumda. Buna da dikkat edin. Mesela şu anda en üstte ayın 11'inin, yani bugünün kazananları görünüyor fakat o aslında ayın 10'unun, yani dünün listesi..!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinemin değilim ceren ama 11.03 veya 11.02 di savaşın adına yolladım ben Bende 11:03'te yollamışım,soru 11:02'de falan yayınlanmış heraldeki 11:02'de bloga girmişim,blogun adresini kopyala yapıştır yapmıştım adres çubuğundan kopyala yapıştır yapmıştım başında http fala vardı ondanmı saymadılar acaba ,neyse napalım artık yarın tekrar denicez ,bana güvenen arkadaşlar üzülmeyin hepinize kazanana kadar "Durmak Yok Yola Devam"
emin değilim ceren ama 11.03 veya 11.02 di savaşın adına yolladım ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincrn_knk 1 aralığa kadar doluyum 1 aralıkta senin adına oynayacağım dedin sakın unutma Unuturmuyum hiç 1 aralıkta sana randevu verdim sana oynicam ,ama önce kendi adıma gönderdikten sonra
crn_knk 1 aralığa kadar doluyum 1 aralıkta senin adına oynayacağım dedin sakın unutma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu arada arkadaşlar kazananlar sayfasında bazı tarihler yanlış yazılmış durumda. Buna da dikkat edin. Mesela şu anda en üstte ayın 11'inin, yani bugünün kazananları görünüyor fakat o aslında ayın 10'unun, yani dünün listesi..! yok en üstte olan bugünün kazananları, diğer günlerde doğru, sadece dünün kazanan listesi silinmiş o kadar.