Paro hakkında bilgisi olan aydınlatabilir mi bizi
Paro kartları kredi kartı değil bildiğim kadarıyla. Migros, Kipa gibi yerlerden verilen kartlar gibi alışveriş yaptıkça puan biriktiren ve çeşitli kampanyalar yapan bir kart. Cep telefonu numaranız ile kaydolabiliyorsunuz ve yıllık kart ücreti gibi bir şey yok.
Paro kartları kredi kartı değil bildiğim kadarıyla. Migros, Kipa gibi yerlerden verilen kartlar gibi alışveriş yaptıkça puan biriktiren ve çeşitli kampanyalar yapan bir kart. Cep telefonu numaranız ile kaydolabiliyorsunuz ve yıllık kart ücreti gibi bir şey yok.
Kredi kartları da paro özellikli olabilir ama. Worldcardlar mesela..
ilk açıldığında çıkan çekiliş görselindeki nasıl? a tıklayın.koşulları kabul ediyorumu tıkladıktan sonra Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu adres çıkıyor.hesaptaki bilgileri güncellemek yeterli olmuyor demekki.burdan yeniden doldurdum
Paro hakkında bilgisi olan aydınlatabilir mi bizi
sadakat kartlarının mimarı diyebiliriz. ilk çıktığında 15-20 sene kadar önce çok popülerdi.1-2 yıl sürdü havası.sonra uzun süre kayboldu ortalıktan. eskiden bayağı kampanyalar hediye katologları felan vardı yanlış hatırlamıyorsam. o kart ile alışveriş yapınca puanlar biriktirip hediye katoloğundan bedava ürün albiliyordun. ayrıca alışveriş yaptıkça puan kazanıp.gene bedava indirim ürün vs. kazanbiliyordun. ekstra puan kazanmadanda alışveirşlerde paro kartla indirim kazanıyordun.
şimdiki moneyclub ın daha kapsamlısını düşün. eskisi paro kampanyaları özellikleri yok şimdi. paroyu destekleyen güncel firmalara baktım, eskisi gibi kayda değer firma göremedim. en popüleri arçelik ama süreklide beyaz eşya alamazsınki. migrosunda bir ara parosu vardı gene yanlış hatırlamıyorsam.
çekilişe katılmak için güzel ama kampanya için şuan paro kart cazip değil. ama firmaları inceleyin hoşunuza giden bir marka varsa onun üzerinden paro çıkartın. ne olur ne olmaz.çekilişlerde belki parosu olanı dikkate alabilirler
Arkadaşlar benim en büyük korkum, şimdi bunlar cep numarası istiyor ya? Abonelik sistemine geçirmiyorlar dimi bu şekilde ? Ücretli olmuyor yani sanırım ? Bilmeden kontörlerin gitmesini hiç istemiyorum...
Herhangi bir ücret ödemezsiniz
Arkadaşlar benim en büyük korkum, şimdi bunlar cep numarası istiyor ya? Abonelik sistemine geçirmiyorlar dimi bu şekilde ? Ücretli olmuyor yani sanırım ? Bilmeden kontörlerin gitmesini hiç istemiyorum...