Ben son kazananlardanım ama mail gelmedi o yüzden fakslamama gerek yok isteselerdi mail atarlardı bence mail gelmeyenler yollamasınlar...
arkadaşlar faks numarası nedir bilgi verebilir misiniz ?
bence mail gelmediyse size göndermenize de gerek yoktur ama yine de numarayı veriyorum siz bilirsiniz
0212 276 91 50
ben 23. gün kazandım ama mail gelmedi kimlik fotokopisi göndermeme gerek var mı anlamadım düşünceleriniz nedir ? paylaşır mısınız ?
üsttede yazdım bence göndermeyin. kimse size niye göndermediniz diyemez.deseler bile sizde istemediniz dersiniz
ben 23. gün kazandım ama mail gelmedi kimlik fotokopisi göndermeme gerek var mı anlamadım düşünceleriniz nedir ? paylaşır mısınız ?
bugün son gün fax yollamak için bence kazanmışsınız fax ı da yollayın hediyeniz gelsin yoksa biz istedik duyurduk yollamadınız derler onların da işlerine gelir
hediyenizi alamazsınız iyisi mi bence bugün gönderin
bugün son gün fax yollamak için bence kazanmışsınız fax ı da yollayın hediyeniz gelsin yoksa biz istedik duyurduk yollamadınız derler onların da işlerine gelir
hediyenizi alamazsınız iyisi mi bence bugün gönderin
peki kimliğin sadece ön yüzünü ve t.c kimlik numarasını kapatıp mı göndermek gerkeiyor ?
Ön yüzünü göndermen yeterli t.c. 'nin üstünü çizip çizmeme sana kalmış arka yüzünü yollama yeter.
T.C. no ve seri no yu kapatıp göndereceğim
ben düşündüm taşındım tabiki yollamamaya karar verdim

mail falan gelmedi neden yollıyım ki mail gelmedi derim ya da en fazla göndermezler olur biter
bende sadece ön yüzünü gönderdim tc noyu karalayıp
Bana mail atmayıp fax vermediklerine göre ne bilcem ben fax numarasını bu konuda hiçbişey yapamazlar isteyen yollar isteyen yollamaz tabi ben düşünmüyorum.