Geçen gün gillette'in yarışma listesindeki bloglardan birinde bulduğum bi mail adresine soru göndermiştim cevap vericeklerinden hiç umutlu değildim ama cevap yazmışlar

,cevaplarını sizinle paylaşıyorum...
Benim MailimÖncelikle sitenize bi iletişim adresi koysaydınız gerçekten çok sevinirdik.Fark-ı titreşim yarışmasında cevabı yazma şeklimiz kazanmamızda rol oynuyormu mesela;bugünkü cevap olan elmaaltshift adını Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin veya elmaaltshift.com olarak yazan iki ayrı kişi ilk ona girerse ikiside kazanırmı yoksa sizin belirlediğiniz şekilde yazan mı kazanır,bu soruya cevap verirseniz çok sevinirim bunu sadece ben değil bir çok kişi merak ediyor...
Onların CevabıMerhabalar, Oncelikle yarismamiza katildiginiz icin tesekkur ederiz. Sorularimiza verdiginiz cevaplarin dogru kabul edilebilmesi icin soru icindeki boslugu dolduracak kelime veya kelimelerin dogru sekildegirilmesi gerekmektedir. Eksik veya yazim hatasi olan cevaplar dogru kabul edlmeyecektir. Yarismamiza hergun 11:00'de katilarak kazanma sansinizi devamettirebilirsiniz. Saygilarimizla Fark-i Titresim Proje Ekibi