0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
medilay hepsini kopyalamış işini garantiye almış
Blogun ana sayfasına baktım gillette ile ilgiili yazı yok aramadan gillette yazdım aradım bişey çıkmadı döndüm geri baktım blog listesine tekrar başka uyan varmı yanlışmı girdim diye bulamadım tekrar bu bloga girdim anasayfadaki konulara tekrar baktım en aşağı gelince sayfa değiştirme yerini gördüm 2. sayfaya geçtim orada buldum yazıyı okudum cevabı buldum hemen gilleteye gidip yolladım 11:08'di ama geç kaldım sanırım
kız banban ben sana yolladım sen kime yolladın hatun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBlogun ana sayfasına baktım gillette ile ilgiili yazı yok aramadan gillette yazdım aradım bişey çıkmadı döndüm geri baktım blog listesine tekrar başka uyan varmı yanlışmı girdim diye bulamadım tekrar bu bloga girdim anasayfadaki konulara tekrar baktım en aşağı gelince sayfa değiştirme yerini gördüm 2. sayfaya geçtim orada buldum yazıyı okudum cevabı buldum hemen gilleteye gidip yolladım 11:08'di ama geç kaldım sanırım oraya kadarda gizlenirmi ya bende gordum simdi yahu ben senın yaptıklarını yapsaydım ohooo 11 bucugu bulurdu ne hızlı yapmısın bu anlattıklarını
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkız banban ben sana yolladım sen kime yolladın hatun ben kocam için yolladım..ama 11:10 civarı falandı.. pek umudum yok ama. babası ne alaka anlamadım ama saat çok geç oldu diye yolladım .. şans artık.. bugün kısmete erken kalktım valla..