0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet blogu yazmaya gerek yok,sadece cevabı yazmanız yeterli.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet blogu yazmaya gerek yok,sadece cevabı yazmanız yeterli.sen blog verdinmi bide cevabı ipucundan buldun demi
kısmet değilmiş kazanan arkadaşlar güle güle kullansın şimdi akşam eşim sorar kazandınmı diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet blogu yazmaya gerek yok,sadece cevabı yazmanız yeterli.sen blog verdinmi bide cevabı ipucundan buldun demiSorunun ilk cümlesi zaten direk hangi blog oldugunu işaret ediyordu.Hemen o bloga girip şarkı sözünü alıp yolladım.Ayrıca blog adresini yazmaya gerek yok.Hadi birde ipucu orda formu doldurcam diye uğraşmayın hazır form dolduran programlar var tek tuşla onları kullanın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkısmet değilmiş kazanan arkadaşlar güle güle kullansın şimdi akşam eşim sorar kazandınmı diye E bozma moralini yarından sen kazanırsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkısmet değilmiş kazanan arkadaşlar güle güle kullansın şimdi akşam eşim sorar kazandınmı diye E bozma moralini yarından sen kazanırsın inşallah geçen alıyordu çünkü markete alma ben sana alcam dedim..az önce aradı eşim üzülerek söledim sağlık olsun üzülme dedi..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkısmet değilmiş kazanan arkadaşlar güle güle kullansın şimdi akşam eşim sorar kazandınmı diye E bozma moralini yarından sen kazanırsın inşallah geçen alıyordu çünkü markete alma ben sana alcam dedim..az önce aradı eşim üzülerek söledim sağlık olsun üzülme dedi..üzülmeyin daha çok var bitmesine olmazsa son gnlerde kazananlar kazanamayanların adınada yarışır..