0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla benımde bütün gün beklicez 17 den sonra ben işten çıkıp yoldayken çıkıcakmış gibi geliyor
Ve benden bu kadar mesai bitti ilk kez mesainin 1700de bitmesini üzüldüm artık yoldayken denk gelirse de sağlık olsun. yok 1900 a kadarda soru gelmez ise anlayın ki evden alıcam bu benimdir boşa beklemeyin ihtiyacı olan kazansın. ve mümkünse bu forumdan biri kazansın.
bence burası kapatılmalı. resmen toplu hile yapılıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence burası kapatılmalı. resmen toplu hile yapılıyor.bu vatandas sorunun cevabini ilk bulan...
1-pazar günü2-televizyon3-kargo4-kapkara5-izine6-parmak7-bastım8-titreşimli gücün9-içeriğine10-sağlam11-fark-ı titreşimden12-titreşim13-basıyoruz14-tıraş15-beşli16-stealth17-banyoya18-gün19- traş bıçağı20-blog21-sakalıbu şekilde yolladım ama baya geç oldu,soru zordu hepsinin ayrı blogdan olduğunu anlayamadım baştan bi paragraf bi blogdan sandım ona göre aradım baya vakit kaybettim
"Soru sorulduğu anda, soruya istenilen formata uygun şekilde doğru cevabı veren ilk katılımcı, büyük ödüle hak kazanacaktır. Katılımcıların cevapları numalarıyla birlikte girmeleri gerekmektedir."diyo sayısız gönderenler direk kaybetti zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1-pazar günü2-televizyon3-kargo4-kapkara5-izine6-parmak7-bastım8-titreşimli gücün9-içeriğine10-sağlam11-fark-ı titreşimden12-titreşim13-basıyoruz14-tıraş15-beşli16-stealth17-banyoya18-gün19- traş bıçağı20-blog21-sakalıbu şekilde yolladım ama baya geç oldu,soru zordu hepsinin ayrı blogdan olduğunu anlayamadım baştan bi paragraf bi blogdan sandım ona göre aradım baya vakit kaybettim ceren 7 yanlış.