evet beklediğiniz açıklamayı yapıyorum uzun bir görüşme oldu anca geldim.çok ilgilendiler saolsunlar her soruya uzun uzun cevap verildi açıklamalarıyla hala aklında bir sorun olan ulaşıp bilgi alabilir.
1-toplu mail : toplu mail attıkları ve herkes birbirinin mailini gördüğü için benden ve mailde mağdur olan herkesten özür diliyorlar. (forumdan bahsedince özürlerini iletmemi rica ettiler)
2-gmail uzantısı : kendilerine ait farkititresim uzantılı mail adresiyle mail attıklarında bazı maillerin spama düseceği vs. sorunlarla karsılasabileceklerini bu sebeple gmail uzantılı mail kullandıklarını söylediler.
3-kimlik bilgisi içinde zaten maddelerde kimlik bilgisi istenebileceği yazılıyordu. buradaki amaç sahte isimlerle kazanmasının ve suistimalin engellenmesi amaçlı olduğu söylendi.
benim aklıma bir tek 3.madde takılmıştı neden kimlik traş bıcagı için diye. onuda tesadüfen burada yazan birşeye istinaden olabileceğini düşündüm.
havva ekşi sakallıoğlu isimli kişi aynı gün btnetten 2 hediye kazanmış. 2 soyadı olduğu için böyle bir çözüm yaptığı tahmin ediliyor ve yanlış bir harekette olsa akıllıca

havva ekşi
havva sakallıoğlu
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin