0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gillette'in blogküreye yönelik yeni kampanyası
C.tesi umutlu olup kazandığım gibi bugünde umutluyum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinC.tesi umutlu olup kazandığım gibi bugünde umutluyum bol şanslar. şimdide kazananların teslim almasında problem var kimliğimizi fax istiyorlar.benımde dahil olduğum çoğunluk bu olaya sıcak bakmıyor. firmaya mail attım dönüşte olmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinC.tesi umutlu olup kazandığım gibi bugünde umutluyum bol şanslar. şimdide kazananların teslim almasında problem var kimliğimizi fax istiyorlar.benımde dahil olduğum çoğunluk bu olaya sıcak bakmıyor. firmaya mail attım dönüşte olmadı Bana o mail gelmedi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinC.tesi umutlu olup kazandığım gibi bugünde umutluyum bol şanslar. şimdide kazananların teslim almasında problem var kimliğimizi fax istiyorlar.benımde dahil olduğum çoğunluk bu olaya sıcak bakmıyor. firmaya mail attım dönüşte olmadı Bana o mail gelmedi. parça parça geliyor.ilk kazanan gruplara geldi heralde.