Arkadaşlar merhaba,
Dün Facebook, twitter ve instagram güncellemelerim geldi ve indirdim. Bu arada telefonumda bulunan 2 gmail hesabından biri, geceyarısı şifre yenilenme talebi uyarısı vermeye başladı, ki böyle bir talebimiz olmadı. Hemen hesaba cep tlf doğrulama kodu isteyip şifresini değiştirdik.
Bu sabah diğer gmail hesabıyla google play storea girilemez oldu. Hesabımı silip tekrar yüklediğimde, daha önceden yüklediğim ne kadar program varsa hepsini tekrar güncellemeye başladı, öyle ki tlf 2 defa açıp kapattım ne yaptımsa güncelleme durmadı.
Bir anda 348MB güncelleme indirdi mobil paketimden, tüm bu karmaşa bittiğinde ise bu defa gmail hesabıyla hiç alakası olmayan Facebook ve instagram hesaplarıma giremez oldum! Giriş ekranında bilgilerimi doğru girmeme rağmen, bağlantı hatası tekrar deneyin uyarısı veriyor, oysa mobil cayır cayır çekiyor. Twitter, hotmail, gmail, gazete, web browser vs herşey çalışıyor şu anda ama Facebook ve instagram kaput!
Facebooka masaüstünden sorunsuz giriyorum, aynı şekilde instagram akılımı masaüstünde instagram ve websta.me de sorunsuzca görüyorum. Ne olduysa mobilde oldu, ama ben ekstra hiçbir şey yapmamıştım. Virüs korumam vs sorunsuzca çalışıyor tarattım sorun da yok. Derdi nedir sizce bu akılllı meretin?