#WasaLezzetKaşifi ile dünya turu başlıyor!
Instagram sayfasında 5 gün boyunca yayınlanacak fotoğraflardaki tüm eserlerin ve doğa harikalarının isimlerini bilen 100 takipçiden biri ol, sürprizlerle dolu Wasa paketi kazanma şansı yakala! Doğru cevabı bulmak için ipuçlarını kullanmayı ve mention’lamayı ihmal etme!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKolay gelsin harika birşey bu wasa
Gerçekten çok kaliteli ve sağlıklı ürünler. Maddi durumumdan ötürü çok sık alamıyorum kesinlikle kaçmaz bu yarışma.
Aman Yarappim biri Wasa mı dediiiii

2yıldır Wasa Fibre'siz kahvaltı yapmam. Çok sağlıklı ve lezzetli bir ürün! Lif deposu!! Kilo vermek isteyenler için özellikle birebir. Barilla üretiyor bir süredir, kuruluşu isveçli bir firmaya aitti sanırım. Bu yarışma hakikaten kaçmaz, çok teşekkürler haberdar ettiğiniz için..
İnanılmaz bir şekilde devam etmekte.
wasa yı tahminen 10 yıla yakın zamandır yerim

bu rejim sürecindede aldım ama pahalı olduğu için kampanyaları bekliyoruz

eskiden migros ve groseride 1 alana 1 bedava oluyordu stok yapıyordum

instagram hesabı şart yalnız katılamıyoruz değilmi
wasayı ben de çok seviyorum. ben katıldım herkese bol şans. bugün sordukları soruya herkes aynı yanıtı vermiş ama o verilen yanıtta söyledikler yer filipinlerde.
oysa yarışma sorusunda fotoğrafın vietnamdan olduğu yazıyor. herkes yanlış yazmış
wasayı ben de çok seviyorum. ben katıldım herkese bol şans. bugün sordukları soruya herkes aynı yanıtı vermiş ama o verilen yanıtta söyledikler yer filipinlerde.
oysa yarışma sorusunda fotoğrafın vietnamdan olduğu yazıyor. herkes yanlış yazmış 
Yazılan cevaplar doğru siz nerden Filipinleri çıkardınız hatta şu sayfada aynı resimle yapılan bir gezi rehberi yazısı varLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin burda cevap Mu Cang Chai’de Pirinç Terasları – Vietnam
Arkadaşlar bugün sanırım son gün haberiniz olsun
bugunkunun cevabı da Kapadokya