twitrda uygulamalarda lg4 onedio tavsiye kanalı falan var yani yabancı bilmediğim bir uygulama olmamasına rağmen
tanımadığım insanları takip ediyorum
anlamadım hergün 6-7 kişiyi takipten bırakmak zorunda kalıyorum
yardımcı olucak varmı acaba
twitrda uygulamalarda lg4 onedio tavsiye kanalı falan var yani yabancı bilmediğim bir uygulama olmamasına rağmen
tanımadığım insanları takip ediyorum
anlamadım hergün 6-7 kişiyi takipten bırakmak zorunda kalıyorum
yardımcı olucak varmı acaba
bazılarına oluyor böyle demekki.benimde tam tersi sürekli 3-5 kişi takip ediyor.sonra bakıyorsun ertesi bir kaç günde takibi bırakıyorlar

galiba bu otomatik takipçi sayını arttıran bir fake sistem
benim arkadaşımın hesabı kilitli son günlerde onda bile aniden birilerini takip etme durumu oluyor muhtemelen twitterda büyük bir açık yakaladı takipçi arttırma siteleri şimdi üzerimizde deniyor
bana da çok oluyor, kesinlikle takip etmediğim bir çok hesabı takip ediyor görünüyorum :/ unfollow yapmaktan bıktım artık
ya yanlış anlamayında bi bakıyom acık sacık sey insaları takip ediyo sonuçta evli barklı insanım bi akraba falan görür diye üzüldüm ya takipçi arttırma uygulaması falanda kullanmıyorum nedendir anlamadım bilgisayarın geçmişinide sildim yok hergün 3-5 kişi kendi kenine takip ediyo
ya yanlış anlamayında bi bakıyom acık sacık sey insaları takip ediyo sonuçta evli barklı insanım bi akraba falan görür diye üzüldüm ya takipçi arttırma uygulaması falanda kullanmıyorum nedendir anlamadım bilgisayarın geçmişinide sildim yok hergün 3-5 kişi kendi kenine takip ediyo
uygulamaları temizledim, gene de otomatik takip ediyor hesabım :/
bazı kampanyacıların hesabından da kendileri bile bilmeden açık seçik (sözde) haberler geliyor; o kişileri de unfollow