bugün öğleden beri twittera giriş yapamıyorum bende bir sorun var sanıyordum intette haberlere baktığımda uydunet sözde gelmiş olan bir mahkeme kararıyla twittera erişimi kapatmış
ayrıca facebooktada doğru düzgün görüntüleme vs yapamıyorum dünden beri
nasıl iştir bu böyle tek bir servis sağlayıcı nasıl kapatabiliyorda diğerleri açık olabiliyor
bugün öğleden beri twittera giriş yapamıyorum bende bir sorun var sanıyordum intette haberlere baktığımda uydunet sözde gelmiş olan bir mahkeme kararıyla twittera erişimi kapatmış
ayrıca facebooktada doğru düzgün görüntüleme vs yapamıyorum dünden beri
nasıl iştir bu böyle tek bir servis sağlayıcı nasıl kapatabiliyorda diğerleri açık olabiliyor
bende niye giremiyorum diyordum
bütün servis sağlayıcılardan maşallah giriliyor bi uydunettemi karar varmış nasıl bişey ya bu böyle sinir oldum yeminle bilgisayarımda bir sorun var kesin diyordum 2 gündür zaten resimleri kesinlikle göremiyordum twitterda javaya bişey oldu dedim aynı şekildede facedede sorun var çünkü
face de sorun yok twitterda saçma bi şekilde geliyor ama çalışmıyor malesef.
benim çalışıyor twitter.. uydunuet ankara
10 tane site saydı yasaklandı diye şu anda
amazon vs bi sürü bişey saydı kız şimdi twitterda içerisinde bunun
bundan sonra ne zaman açılıcak mahkeme kararı ne zaman kalkarsaymış
diğer operatörlerde sorun yok millet giriyor dedim onların uygulamamış olması bizi bağlamaz dedi
şaka gibi yeminle ya nasıl bir operatör diğerleri kapatmazken kapatabilir bir siteyi aklım almıyor
dipnot şu anda sitede burda paylaşılmış hiçbir fotoyuda göremiyorum
Hakkatten garip yaa .şaka gibi
chromeya program indirdim benim gibi bilgisayar programlarından bişey anlamayan adama bile bunu yaptırdılarya ne diyim
arkadaşım dosya göndericekti bana büyük diye wetransferden attı
onu bile engellemişler ya varmıdır böyle bişey ondan sonra iyice koptum indirdim eklentiyi oh şu anda isviçreden bağlanıyorum heryerede giriyorum