Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinYudum soruyor, ‘’Sofrada kaç çeşit yemek var?’’
Doğru cevabı veren 5 kişiye sürpriz hediye!
YUDUM GIDA FACEBOOK, TWITTER VE INSTAGRAM YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI
Yudum Gıda’nın düzenlediği yarışmaya Facebook’tan, Twitter’dan (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin) ve ya Instagram’dan (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin) katılınabilinir.
Kullanıcı isterse tek bir mecradan, isterse her 3 mecradan da yarışmaya katılabilir.
Facebook duvar yarışması, Twitter mention yarışması ve Instagram yorum yarışması 17 Nisan 2015 saat 14.00’te başlayacak ve 19 Nisan 2015 saat 23.00’da sona erecektir.
Her 3 (üç) mecradan 5'er (beşer) olmak üzere toplamda 15 (on beş) katılımcımız ''Kalp Stres Topu'' ve "Yudum Omega 3 Bitkisel Yağ ''sahibi olacaktır.Doğru cevabı ilgili iletiye yorum olarak yazan, kişiler arasından seçilerek hediye kazanacak 5(beş) kişi, sistem tarafından otomatik olarak seçilecektir.
Kazananların Yudum Gıda sayfalarını beğenmiş ve takip ediyor olması gerekmektedir.
Küfür ve şiddet içeren ve yarışma ile ilgisi olmayan yorumlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
Kazananlar; 20 Nisan 2015'te Yudum Gıda resmi Facebook hesabında açıklanacaktır.
Kazanan katılımcımızın iletişim bilgilerini Facebook’dan mesaj yolu ile Yudum Gıda Facebook hesabına 24 Nisan 2015 saat 18.00’e kadar iletmesi gerekmektedir.
Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez.
Yudum Gıda, yarışma boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar, internet teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da her ne şekilde olursa olsun haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumunda, ilgili katılımları hiçbir uyarı yapmadan geçersiz sayma hakkını saklı tutar. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde, katılımcının bütün katılım verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
Yarışma boyunca kullanıcıların aldığı bildirimler çok fazla olacağı için kullanıcıların Facebook bildirimlerini kapatmaları önerilmektedir.
Yarışmaya katılan herkes, yukarıda belirtilen tüm yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
Yudum Gıda katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.