16binmi inanmıyorum o kadar nasıluğraştınız
geçmiş olsun
tek başıma uğraşmadım. dediğim gibi yaklaşık 25 kişiydik. sadece bana ait olan 2500dü ve bunun çoğunluğu sizlerden yani forumdaki arkadaşlardan geldi.destek olanlara tek tek teşekkür ettim karşılık olarak oylarınıda verdim ama olmayınca olmuyormuş

destekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
herkese bol şanslar ve bol kazançlar
arkadaşlar ben 2. dönem traş makinası kazanmıştım yine asillerdeyim vermezler herhalde demi 
Evet hediyeni alamazsın çünkü kurallarda bir kişi sadece bir defa hediye kazanabilir diyor.Kendin adınla tekrar neden yarışmaya katıldın ki

Vesile vesileye fake olmayabilir demişsiniz.Kusura bakmayın da bu kadar polyannacı ben olamıyorum hatta bir sürü fake kazanan olduğunu net görebiliyorum.
Gloom 16 binle yedekteile yokum demişsin.399 binde 16 binin şansı nedir sence?Yüzde 5 bile değil sanırım

Not:Sözüm fake üyelik açanlara.Madem fake üyelik açtınız kendinize oy verdiniz.Oylamanız bittikten sonra o üyelikte fotoyu silerek fake üyeliğin çekiliş hakkını neden sıfır yapmadınız da bizim hakkımıza girdiniz
yüzde 4 bile çok yüksek bir oran çoğunluğun yüzde 1 bile olmadığını düşününce ama elden bişi gelmez. daha yaşım genç kazanırım başka kampanyalardan
gloom4u 16000 le kazanamadıysan benim 300 civarıyla kazanamamış olmama üzülmüyo olmam lazım ama elde değil ki beyaa..
Benim abimde kazanmış öylesine bir şansını dene demiştim. 10 hakkı geçmez onunki

Cruzerda ama yedekte kalmış.. Eeee ne yapıcaz şimdi bilen vrmı...
Darkin asillerin kimlik gönderme süresi vardır,o süre dolduktan sonra hedef tanıtımı arayıp sana sıra geldimi diye arayıp sorarsın.Yoksa şimdiden boş yere kimlik fotokopisi gönderme.
O süre ne kadar acaba hiç bilmiyorum ki. Peki kimlik fotokopisini isterlerse nasıl yollıcaz...