Gönderen Konu: Tekin Acar Cosmetics  (Okunma sayısı 929 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ibo17

• Usta Kampanyacı
Tekin Acar Cosmetics
« : 13 Nisan 2015, 18:47:25 »
La Colline’in dünyaca ünlü uluslararası cilt bakım uzmanı Celine Krieger 28 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’de Tekin Acar Cosmetics mağazalarında sizlerle...

Tekin Acar Cosmetics’in deneyimli uzmanlarıyla birlikte 6 mağazayı gezecek olan Celine Krieger, Tekin Acar Cosmetics davetlilerinin ciltlerine yönelik bakım uygulaması yaparak, kişiye özel cilt bakım önerilerinde bulunacaktır. Kış mevsiminin sert şartlarında yorulan cildinizi bahar tazeliğini taşıyan bu özel cilt bakımı ile şımartmak için sizleri mağazalarımıza bekliyoruz.

Bakım öncesinde cilt analiz cihazları ile ciltleri hakkında detaylı şekilde bilgilendirilecek olan Tekin Acar Cosmetics misafirleri daha sonra mağazaların özel kabinlerinde cilt bakım uygulamasına alınacaktır. Bakım sonrasında ciltlerine özel bakım önerilerini alan misafirler, La Colline alışverişlerinde aksiyona özel hediyelerden yararlanabileceklerdir.

La Colline’in dünyaca ünlü cilt bakım uzmanı Céline Krieger, sizi bu eşsiz cilt bakım deneyimine davet ediyor;
“Sevgili La Colline kullanıcıları,
Ben anında etkisi ve gözle görülür sonuçlar sağlaması ile tanınan, İsviçre’nin seçkin markası La Colline’in Uluslararası Güzellik Uzmanı Céline Krieger.
Yaklaşan Türkiye ziyaretim boyunca Tekin Acar güzellik mağazalarında olacağımı duyurmaktan mutluluk duyuyorum.
Bu etkinlik boyunca sizi, muhteşem La Colline ürünleri ile gerçekleştireceğimiz, rahatlatıcı mini cilt bakım işlemine katılmaya davet ediyorum. Hem size ve cildinize için en uygun güzellik programları üzerine konuşabileceğimiz, hem de sizlerle çeşitli güzellik ipuçlarını paylaşabileceğim eşsiz bir organizasyon olacak.
Sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorum.”
Céline Krieger

Aşağıdaki takvimde günleri ve mağazaları belirtilen aksiyon için, geç kalmadan randevu almayı unutmayın...

28 Nisan Kayseri Forum (352) 231 25 73
29 Nisan Konya Kulecity (332) 235 57 12
30 Nisan Eskişehir Neo (222) 310 40 18
1 Mayıs Ankara Armada (312) 219 10 34
2 Mayıs Ankara Ankamall (312) 541 11 40
3 Mayıs Ankara Panora (312) 490 81 72