Gönderen Konu: Lipton poşet çay alana schafer myra ria çelik çaydanlık anında bedava  (Okunma sayısı 2994 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
carrefoursa marketlerinden 40 tl lipton poşet çay alana anında schafer myra ria çelik çaydanlık
takımı bedava carrefoursalardan axess kartla toplam 250 tl alışverişe 25 tl chippara axess le
nisanda 3 kez 75 tl üzeri alışverişe 25 tl chippara genel market kampanyasıda var ayrı olarak
axess kampanyaları için detaylı bilgi kendi sitesinde üste izmirpark avm deki carrefoursadan
100 tl alışveriş yapana anında kazı kazan kartıyla hediye kazanma şansı,

20 tl ye de mehtap tava veriliyor onu özellikle yazmadım 5 lira etmez zira migros ve tansaş ta
seramik 28 cm tavayı 10 liraya veriyorlar o daha uygun,
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 16:21:34 Gönderen: admin »
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
240 tl çay aldım...6 schafer çelik çaydanlık kazandım oldukça kaliteli en ucuz gittigidiyorda 35 tl
ben 40 tl den satacağım gideceği yer hazır ama üste 50 chippara kazandım oda süper oldu
bence normal fiyatlarla iyi kampanya yaptı carrefour,
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 12:00:53 Gönderen: klewx »

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
çaydanlıkların parasını aldım  karta yatırdım :) carrefourun sayesinde 50 chippara 6 adet 100 lü
siyah inci bardak poşet,10 adet golden seylan 48 li demlik poşet,6 adet doğu karadeniz 100 lü
bardak poşet çay ve 6 adet siyah inci 48 li demlik poşet çay bana bedavaya geldi daha da
schafer demlik isteyen var ama chippara imkanı bittiğinden uğraşmam,
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 13:24:59 Gönderen: klewx »

Çevrimdışı muhsin43

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
çaydanlıkların parasını aldım  karta yatırdım :) carrefourun sayesinde 50 chippara 6 adet 100 lü
siyah inci bardak poşet,10 adet golden seylan 48 li demlik poşet,6 adet doğu karadeniz 100 lü
bardak poşet çay ve 6 adet siyah inci 48 li demlik poşet çay bana bedavaya geldi daha da
siz hangi carrefourdan aldınız hipermarketlerindenmi ben Kütahyada sordum böyle bir kampanyadan haberleri bile yok

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
siz hangi carrefourdan aldınız hipermarketlerindenmi ben Kütahyada sordum böyle bir kampanyadan haberleri bile yok
mavişehir carrefoursa dan aldım kampanya büyük hipermarketlerde geçerliydi,