Gönderen Konu: Nutella - Kavanozuniçi  (Okunma sayısı 5972 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
Ynt: Nutella - Kavanozuniçi
« Yanıtla #10 : 10 Şubat 2015, 16:38:21 »
“KAVANOZUN İÇİ” KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI
“KAVANOZUN İÇİ” FERRERO ÇİKOLATA VE TARIM ÜRÜNLERİ DIŞ TİCARET VE SAN. A.Ş tarafından 05.01.2015(00.01)-31.03.2015(23.59) tarihleri arasında 3 dönem olarak (05.01.2015-31.01.2015, 01.02.2015-28.02.2015, 01.03.2015-31.03.2015) düzenlenen ve sadece online katılım yapılabilecek olan dijital bir kampanyadır. “KAVANOZUN İÇİ” kampanyasına sadece Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfası üzerinden katılım yapılabilecektir. “KAVANOZUN İÇİ” kampanyasına katılacak kullanıcılar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasına ad, soyad, adres, telefon, e-mail bilgileriyle kayıt olduktan sonra Nutella ile ilgili yaptıkları her paylaşım için 5 puan (twitter veya facebooktan yapılan her içerik için 1 kez puan kazanılabilecek), onaylanmış her içerik girişi için 10 puan, Nutella 180g’lık kavanozlardan çıkan kod için 15 puan, Nutella 400g’lık kavanozlardan çıkan kod için 20 puan, Nutella 750g’lık kavanozlardan çıkan kod için 30 puan kazanacaklardır. Kullanıcıların kavanozların içerisindeki kodlardan çekiliş hakkı kazanabilmesi için kodları sayfadaki ilgili alana girmeleri gerekmektedir. Her dönem sonunda 100 puana ulaşan (her 100 puan için 1 çekiliş hakkı) kullanıcılar çekilişe katılacaklardır. Her dönem için katılım 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Dönem içinde toplanan puanlar bir sonraki döneme aktarılmazlar. Çekilişler; 04.02.2015, 04.03.2015, 03.04.2015 tarihlerinde saat 13.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. Halim Meriç İş Merk. No:15 D:39 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Her dönem sonunda yapılacak çekilişlerde 120 kişi 1 adet 750 g’lık Nutella kavanozu kazanacaktır. Çekiliş sonuçları 06.02.2015, 06.03.2015, 06.04.2015 tarihlerinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasında yayınlanacaktır.

18 yaşından küçükler, Ferrero Çikolata ve Tarım Ürünleri Dış Ticaret ve San. A.Ş ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hiz. Tic. Ltd. Şti. çalışanları kampanyaya katılamazlar, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde sonuç geçersiz sayılır. Ferrero Türkiye, gerekli görmesi halinde ödül sistemini ve şartlarını tek taraflı olarak ve bildirim yükümlülüğü olmaksızın değiştirebilir veya tamamen kaldırabilir. “KAVANOZUN İÇİ kampanyası Milli Piyango İdaresi’nin 23.12.2014 tarihli ve 24951361-255.05.02/4144-10284 sayılı izni ile izin kapsamı dışında düzenlenmiştir. Yarışma katılımcılarının ahlaka aykırı, Ferrero Türkiye tarafından sakıncalı bulunan ve yasalara aykırı şekilde içerik paylaşmaları yasaktır ve bu gibi paylaşımlardan kaynaklanan tüm yasal sorumluluk katılımcıya aittir. Hukuka, yasalara veya ahlaka aykırı yahut sakıncalı bulunan fotoğraf veya benzer görsellerin yahut katılımcı isimlerinin kullanılması halinde, ilgili içerikler sayfa yöneticileri tarafından kaldırılacak, ilgili katılımcıların yarışmaya erişimi engellenecektir. Ferrero Türkiye, kampanya vasıtasıyla temin edilen bilgileri gerekli durumlarda iletişim ve promosyon duyuruları amacıyla kullanabilir, ancak bu bilgileri işlemeyecek, değiştirmeyecek ve katılımcıların kişisel verilerinin gizliliğini ihlal eder herhangi bir eylem yahut işlemde bulunmayacaktır.

“KAVANOZUN İÇİ” kampanyası tarafından kullanıcı, üye ve ziyaretçilere sunulan her nevi içerik, materyal, döküman, bilgi, grafik, tasarım, ürün, yazılım, güncelleme ve diğer benzer servisler Ferrero Türkiye’nin inhisari mülkiyetinde ve Fikir ve Sanat Eserleri ve ilgili mevzuat gereğinde yasal olarak korunmaktadır. Ferrero Türkiye tarafından hazırlanıp sunulan bu yarışma ve yarışma içi uygulamalarla bağlantılı servis hizmetlerini kullanan, bunlardan istifade eden veya bunlara erişmeye çalışanlar, kişisel her nevi girişim ve sorumluluklarının işbu bildirim ile farkında sayılacaklardır.

“KAVANOZUN İÇİ” kampanyası ile bağlantılı olarak Ferrero Türkiye’nin iş veya proje ortağı olan 3. kişi veya işletmeler tarafından üyeye/ kullanıcıya/oyuncuya/ziyaretçiye, yeni oyunlar, kampanyalar ve benzeri amaçlı bilgilendirme ve tanıtımların e-mail ve/veya SMS yoluyla yapılması anılanların bilgi, onay ve kabulü dahilinde yapılmış sayılır. Katılımcılar, kampanyaya katıldıklarında, kendilerine bu maddeye konu e-mail ve SMS bildirimlerinin veya tanıtımlarının yapılmasının kişisel verilerinin ihlali, saldırgan reklam veya saldırgan pazarlama mahiyeti arz etmeyecek şekilde kendi muvafakatleri ve rızaları ile yapıldığını kabul etmiş sayılırlar. Yarışma içerisinde katılımcılar tarafından herhangi bir surette yasalara veya ahlaka aykırı görseller yahut benzer içeriklerin kullanılması halinde ilgili kullanıcının IP ve diğer bilgileri talep halinde Cumhuriyet Savcılıkları ve Emniyet Birimlerinde usulüne uygun başvurulara istinaden paylaşılabilir. Ferrero Türkiye ile yarışma katılımcıları arasında yarışma ile ilgili olarak husule gelebilecek her nevi uyuşmazlıkların çözümünde İstanbul Mahkemeleri ve İstanbul İcra Daireleri yetkilidir.

Tüm katılımcılar yukarıdaki koşulları kabul etmiş sayılır.
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 10 Nisan 2015, 16:21:45 »
burdan mart ayında kazanıpta hediyesi gelen varmı benim hala gelmedi  :'(
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 10 Nisan 2015, 16:34:25 »
KAZANANLARIN LİSTESİ NEREDE

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 10 Nisan 2015, 16:39:00 »
liste varmıydı bilmiyorum ama bana mail gelmişti adresinizi güncelleyin diye güncellemiştim ne gelen oldu ne giden  :'(
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 10 Nisan 2015, 17:32:24 »
benimde gelmedi ama gelenler olmuş geçen hafta
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 10 Nisan 2015, 17:33:28 »
4 tane gelmişti benim gecen ay bu ayki bu gün belli olacaktı kazanalara mai geliyordu gelmedi bu ay hesaplarıma
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 10 Nisan 2015, 17:41:12 »
bana birşey çıkmadı 2 kere katıldım daha sonra uğraşmadım.sürekli akzananalr ürün kodu girdimi acaba hiç
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 10 Nisan 2015, 17:43:36 »
Ben bi tane kazandım geldi ürün kodu girmedim sadece paylastm