Kavga alevlenmeden müdahale etmek zorundayım... Öncelikle lütfen üsluba dikkat...
Hilesiz ilk 100 e girmek mümkün aslında.Geçen hafta 4 tane ile ilk 100 e girdim ancak beklemiyordum onuda diyim.
ilk hafta bolca oynayıp cevapları sıralamalarınızı hesap ederek bir sonuca ulaşılması mümkündü.
Video hızlandırma, direk otomatik oynanmış gibi puan yazma vs varsa bişey diyemem.Ancak pazartesi 00:00 dan itibaren oynarsanız vakit ayırıp bolca o haftanın sıralamasında yer alabilirsiniz.Ancak ben bu hafta sıfır çektim mesela oda geç kalınmasından dolayı.
Bu saatten sonra sanırım kazanmazsınız çünkü geçen haftanın iyileri sıralamayı dolduruyor gibi.
Hile yoktur diyemem bilgim yok ancak hilesiz kazanmak mümkündü..
ilk haftaya birşey demiyorum diazem konuyu fazla uzatmakta istemiyorum.Herkes kimin ne olduğunu da biliyor.Ben artık böyle kişileri allah a havale ediyorum.Hakkı ile kazanana lafım yok ama söyleyenlerin bilenlerin demelerine göre fake hesaplarıyla 60 tane fazla kazanana artık ne denir forum karar verir.
Diazem ilk hafta değil 2. hafta girdi.Konuya o kadar uzaksın ki kimin ne zaman kazandığının bile farkında değilsin.
edit.Bu yönünü oyunda nasıl yüksek puan alırım yönünde kullansan sende başarılı olursun.
editSana yazdığım son mesajımı tekrar ediyorum..
edit
ilk haftaya birşey demiyorum diazem konuyu fazla uzatmakta istemiyorum.Herkes kimin ne olduğunu da biliyor.Ben artık böyle kişileri allah a havale ediyorum.Hakkı ile kazanana lafım yok ama söyleyenlerin bilenlerin demelerine göre fake hesaplarıyla 60 tane fazla kazanana artık ne denir forum karar verir.
Arkadaşım sen usta kampanyacı değilmiydin ? Geçen gün burda usta kampanyacıyım ayağına yeni bi kampanyacıyı eziyordun, gücün yettiğini ezip yetmediğine böyle mi yapıyorsun ? Ben de seni attığın iftiralardan dolayı Allah'a havale ediyorum.
Kavga alevlenmeden müdahale etmek zorundayım... Öncelikle lütfen üsluba dikkat...
Hilesiz ilk 100 e girmek mümkün aslında.Geçen hafta 4 tane ile ilk 100 e girdim ancak beklemiyordum onuda diyim.
ilk hafta bolca oynayıp cevapları sıralamalarınızı hesap ederek bir sonuca ulaşılması mümkündü.
Video hızlandırma, direk otomatik oynanmış gibi puan yazma vs varsa bişey diyemem.Ancak pazartesi 00:00 dan itibaren oynarsanız vakit ayırıp bolca o haftanın sıralamasında yer alabilirsiniz.Ancak ben bu hafta sıfır çektim mesela oda geç kalınmasından dolayı.
Bu saatten sonra sanırım kazanmazsınız çünkü geçen haftanın iyileri sıralamayı dolduruyor gibi.
Hile yoktur diyemem bilgim yok ancak hilesiz kazanmak mümkündü..
Önce bitirenler değil uygulamaya önce izin verenlerin sıralamaya girme şansı daha fazla.
Benimle aynı puanı alan kişi ben ondan önce uygulamaya izin verdiğim için sıralamada benim altımda oluyor.
Sabahtan beridir bilip bilmeden türlü türlü iftira atan güruh sanırım yazdıklarından biraz olsun utanmışlardır.Sırf forumda şu gergin ortam oluşmasın diye yazılanlara cevap vermiyorum ama her insanın da sabrının bir sınırı vardır...!
Değmez sizin gibi insanlara cevap vermeye sen kankilerinle takıl kardeş forumda
Değmez sizin gibi insanlara cevap vermeye sen kankilerinle takıl kardeş forumda
Haftalardır yazdıklarına cevap vermememizin sebebi de işte bu son yazdığındır.