değil öyle olsa bana gelir di eşime gitmiş kodlar ilk onun adı vardı
Uygulamaya girerken 1 tane telefon numarası giriliyordu siz uygulamaya hem eşinizin adına hem kendi adınıza girdiyseniz ve ikinizde kazandıysanız onun kazandığı gelmiştir ve sizinki gelmek için bekliyordur eğer sadece eşiniz kazandıysa yine onun kazandığı gelmiştir ve siz kazanamamışsınızdır.
Hem eşime hem bana geldi sorun yok avea vadofone
Uygulamaya girerken 1 tane telefon numarası giriliyordu siz uygulamaya hem eşinizin adına hem kendi adınıza girdiyseniz ve ikinizde kazandıysanız onun kazandığı gelmiştir ve sizinki gelmek için bekliyordur eğer sadece eşiniz kazandıysa yine onun kazandığı gelmiştir ve siz kazanamamışsınızdır.
kardeş biliyoruz neyin ne olduğunu eski ve usta kampanyacılardanım bana acemi mantığıyla cevap verme sen giderken ben geliyordum.
kardeş biliyoruz neyin ne olduğunu eski ve usta kampanyacılardanım bana acemi mantığıyla cevap verme sen giderken ben geliyordum.
Yardımsever bir mesaja böylesine bir çıkış beklemiyordum doğrusu, ustalık acemilik burdaki mesajların sayısına göre belirleniyor ve bu çizgide yorum yapmak gerekiyorsa büyüksün. Ama bence şunu bilmelisin akıl akıldan üstündür dolayısıyla çok uzun zamanlar bir iş yapabilirsin ve kendini bu işin profesyoneli sanabilirsin ama farklı fikir ve görüşlere açık olman gerekir.
Neyse sağlıcakla kal.
bana gelmedi

((
aynı isimlerde başka çift varmış onlar kazanmışmış öyle dediler
Geçmiyor diyor cinemaxımum biletler geçen hafta giremedim 30mart son ..hangi menüden giriyorlardı sorun yaşaan oldu mu?
biz kullandık eşimle. sorun çıkmadı.
sinir oldum ya ben de 1 tane kullanmıştım kimi görevliler bilmiyor nereye kod gireceğini geri dönüyoruz
biletlerin kullanımı yarın mı son 31 Mart 2015 hatırlıyorum