En fazla tarif ve püf noktası gönderene Mela Katı Meyva Sıkacağı hediye
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
KATILANLARA BOL ŞANS........
O geçen haftanın hediyesiydi.Bu haftanın hediyesi Mela Katı Meyva Sıkacağı
siteye girdim baktım kazanan hep aynı geçen ayın kazananıda aynı anlamadım gitti birde bitane tarıf degılkı belkı 500 tane tarıf göndermiş seval arkadaşımız valla helal olsun nediyim tebrikler:)

:
yazdığı tarifleri kopyliyin google yazın ne çıkıyoo
hep oktay usta sağolsun
siteye girdim baktım kazanan hep aynı geçen ayın kazananıda aynı anlamadım gitti birde bitane tarıf degılkı belkı 500 tane tarıf göndermiş seval arkadaşımız valla helal olsun nediyim tebrikler:)
:
yo kazanan aynı değil geçen hafta arzu adlı bi bayandı bu hafta sevda hanım kazandı sevda hanım geçen hafta az bi farkla kaybetmişti ben siteyi ara ara takip ediyodum. Şimdiye kadar üstüste kazanan olmadı. Site tarifleri geç okuduğu için geçen haftaki tarifler bazen bu haftaya sarkıyo siteden kaynaklanıyo o durum biraz sıkıntılı bir site
Dün akşam epey bir pratik bilgi gönderdim ama ismimi göremiyorum neden acaba?
önceden yayınlanmamış tarif ve püfler olması lazım bende gönderiyom yayınlanmıyo bi türlü. bide bu sitenin enteresan tarafı yayınlamayıp yayınlamayıp son gün tariflerinizin yayınlanma ihtimali yani zorlayıcı bir site. Girdiğiniz tarifleri anında görebilsek bizde onlarda sıkıntıya girmeyecek ama malesef