Gönderen Konu: Ülker Halley: #iyitarafındanbakınca tweetleri ile Halley kazanan 200 kişi  (Okunma sayısı 2384 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ben kazananlardan biri olarak acıklama yapmak istedim
gece ankaraya giderken yolda birisinden gördüm telden bi tweet attım kazanmısım
forumda olmadıgını bilsem paylasırdım
bilginizee:)

Ben de kazanan olarak belirtmek istiyorum: ne kadar konu açtığımı herkes görüyor... Her konuya yetişemeyebiliyorum. Özellikle twitter olanlarda.. Bunda da o anda görmüş ve tek tweet atmışım, tesadüfen de kazanmışım. Herkesin işi olduğu gibi benim de işlerim var... Sürekli ders çalıştırmak ve bakımını yapmak zorunda olduğum bir oğlum var. eleştri yapmakta çok haklısınız ama kurunun yanında yaş ta yanmasın lütfen
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member

Üzülmenize üzüldüm valla
 sizin foruma katkınız malum insanlık hali herkesin bir hayatı var her gördüğünüz rt yi kontrol edemezsiniz
 Foruma katkısını bildiğimiz arkadaşlar üzerlerine alınmasın bence bu sözler sömürü yapıp asla paylaşmayan bencillere

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
bende hastag e baktım şimdi hatırlamıyorum böyle birşey.yorumları okudum açılmamış konu.birde eskiden çekiliş kampanya sonuçları istisnasız açılırdı başlıkla.şimdi onlarda açılmayabiliyor. bir yarışma çoktan yarışma sonuçlanmış ben hala firma açıklamadı diye bekliyorum.eskiden forumdan öğreniyorduk hepsini ne güzel
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
güzel konuymuş

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
görmediğim iyi olmuş yoksa hepsini götürürdüm hadi yine iyisiniz hadi hadi  ;D

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
ben de bugün twitterda gördüm bu konuyu forumda paylasıldıgını düşünmüştüm ama demekki paylaşılmamış.tabi herkes her konuya yetişemiyebilir sonucta insanız robot degiliz ve bir de özel yasamımız var ama öte yandan bazı bencillerde var ki bunları Allah ıslah etsin ne diyim.küçücük menfaatler için değmeyecek kadar alçalıyorlar gözümde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Üye olmak isteyenler için referans kodu

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
Bende bunu görmemişim,bu sıra iş yoğunlugundan paylaşım yapamıyorum,hatta paylaşımlara  bile fırsat  bulup bakamıyorum,artık kampanyaları değilde sonucları görür oldum,yogunluktan katılamayacagım kampanya olsada kopyalayıp foruma açıyorum hemen,ben katılamasamda forumdakiler kazansın diye ama herkes aynı düşünmüyor maalesef,kazananlara afiyet olsun...

Çevrimdışı ceymir

• Acemi Kampanyacı
  • **
sadece sonuçları görenlerdenim... Madem paylaşılmıyor sonuçlar niye var di mi ama?
Hayat beni ben hayatı çok seviyorum...