Gönderen Konu: ptt kargomu kaybetti...  (Okunma sayısı 3312 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
ptt kargomu kaybetti...
« : 24 Şubat 2015, 20:34:02 »
ptt yıne kargomu kaybetti... hem de Yasemın Hanım'a gonderecegım paketı...ne yapacagım hakkında fıkrı olan var mı? Şikayetvar bişey yapamaz sanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Ynt: ptt kargomu kaybetti...
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2015, 21:19:17 »
Geçmiş olsun,bunlar özellişti ise şikayetvarda ses getirir.Siz yine de yazın belki bir çaresi bulunur. :(

En kötü ihtimalle ilgili kargoya gidip mutlaka kayıp tutanağı tutturunuz.2 ptt çalışanın tutanakta imzasının olmasında fayda var.Sonuçta zararınızı tazmin edebilirsiniz.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2015, 23:51:31 »
Benim de birine gönderdiğim kargo 21inde İstanbul'a ulaşmış ama o tarihten sonra hiçbir işlem görünmüyor :(

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 25 Şubat 2015, 10:12:04 »
benimde 1 kere başıma geldi. ama karşı tarafa ulaşmıştı o tekrar getirdi şubeye.kargolar karışmıştı.

eğer kargo fişini atmadıysanız takip kodunu gösterin işlem yapın. ben hiç atmıyorum teslim olana kadar.

ayrıca fişe ürünün içine ne koyduğunuzu detayına kadar yazın imzalayın her ihtimale karşı.

ptt den boş kargo fişleri alın evde sakin sakin doldurun öyle akrgoya hazır götürürn.şubede panik karışıklık ve acele ile sorun çıkıyor.ptt görevlisinden kimi kalem kimi fiş, kimi kargo onayı, kimi gelen kargo hepsini küçücük bir alanda yapıyorlar karışıyor. ben posta veya kargo veriyorum adam işlem yapmadan bekletiyor ötekine geçiyor toplu halde işlem yapmak istiyor işte bu arada karışıyor olay.

ptt ye verdiğiniz içeriğin resminide mutlaka çekin. hakkınızı arayın
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #4 : 16 Mart 2015, 12:03:00 »
Nerdeyse 20 gün sonra kargomu bu sabah buldular...Kapalı bir şekilde...Ama korkunç bir prosedür...Allah sabır versın PTT çalışanlarına...Tamamen İstanbul hatalı işlerdi,genel müdürlükler girdi bilmem ne...

Peşini asla bırakmadım! Yasemin Hanım'ın kargosunu da yolladım...

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 16 Mart 2015, 12:24:31 »
Çok teşekkürler ben bu konuyu şimdi gördüm  :)

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 16 Mart 2015, 12:29:40 »
nereye başvurup aldınız peki, nasıl buldular yani
benimde 1 kere kaybolmuştu mail yazdım hiç dönüş bile olmadı

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 16 Mart 2015, 12:34:12 »
Ben de çok aradım çağrı merkezini, genel müdürlüğe şikayet oluşturdular. Kargoyu gönderdiğim kişide çok aradı. Sonunda kargo merkezinde olduğunu söylemişler,geçen hafta arkadaş kendi gitti aldı.
Ama bu seferde Çin'den gelen kargom bana gelmeden iade olmuş. Birde not düşmüşler evde bulunamadı diye. Aradım burasa kargo merkezini, eleman değişmiş, adresi bulamamıştır dedi görevli. Zaten 20-25 günde geliyor, geri gitti, tekrar gönderecek mi bakalım adam:(

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #8 : 16 Mart 2015, 12:37:53 »
Kargoyu Ankara Kızılay'dan gonderdim. Önce merkez Kızılay geçiyormuş, orda dilekçe dolduruyorsunuz. Daha sonra taşeronlar bilmem neler giriyor devreye. Bir de karışıklık olabilir diye Yenimahalle ekıbınden sordurdular, gumruge takılanlar oraya gıdıyor malum. Daha sonra İstanbul tarafına gitmiş dediler şubeye fax çekildi, tekrar Kızılay'da gittim sordum... Marmara Bölgesi diye arandı ve İstanbul'da buldular saçma sapan bir depolarında... 4-5 dilekçe yazdım vs vs...

Neyse...kutuları ben yolluyordum Yasemın Hanım'ınki de tamam. En son kutu da Aynur Hanım'ın öğrencisine gider ben bu işi bırakırım...Sevap için mutluluk için yapıyoruz ne hale geldi,uğraşamam